Multisign B.V.

Kelperheide 60, 6037 SZ Kelpen-Oler

Multisign is een creatief signbedrijf dat al uw reclame- en communicatie-uitingen verzorgt tot in de puntjes. Hoofdzakelijk in de regio Limburg en Noord-Brabant.

Wij zijn aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende signbedrijven. Dit keurmerk staat voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Met een breed scala aan productietechnieken en mogelijkheden om veel verschillende materialen toe te passen, kunnen wij allerlei signs en decoraties vormgeven en vervolgens ook de montage verzorgen. Ons montageteam kan op diverse locaties belettering, full color en andere vormen van sign aanbrengen. Zowel binnen als buiten, zelfs op grote hoogte.

Veilig werken staat bij ons centraal conform de ARBO richtlijnen. Zodoende beschikken onze medewerkers dan ook over een VCA-certificering en een hoogwerkersdiploma.

Een greep uit de vele mogelijkheden die Multisign belettering & vormgeving u kan bieden, wordt hieronder via de buttons weergegeven.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij maken dan ook graag kennis met onze klanten om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een gewenst ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vraag dan wel offerte. Ons team staat u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons aan de
Kelperheide 60 te Kelpen-Oler.

Multisign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0495-652885 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf