Mull2media

Ruimzichtlaan 1-3, 7001 CG Doetinchem

Een team, een taak!
Het onzichtbare zichtbaar maken.
It´s like magic. Wij als reclamemakers bundelen onze krachten. We ontwerpen, produceren en realiseren. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf (weer) gezien wordt. Want zichtbaarheid is, volgens ons, aéén van de belangrijkste basisbehoeften voor een onderneming. Ben je niet zichtbaar? Dan doe je niet mee, sta je buitenspel en kan je niet scoren.
Dus, ben jij klaar om het maximale uit jouw business te halen en te shinen als nooit tevoren? Zet de juiste communicatiemiddelen in. Laat jouw doelgroep weten dat je bestaat. Creëer zichtbaarheid. Herkenning. Vertrouwen. Conversie. Groei. Wees trots. Waar wacht je nog op?

Voor al jouw reclameproducties
Mull2media maakt jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites.

Veiligheid boven alles!
Onze jongens van de productie brengen visuele communicatie aan op grote hoogte. Denk daarbij aan lichtreclame voor een kantoor, een fullcolour canvas in een kledingwinkel of een spandoek als gevelreclame. Bij het monteren houden we de ARBO-richtlijnen aan, want veiligheid boven alles! Daarnaast beschikken onze medewerkers over een VCA-diploma.

Daar zit geen luchtje aan.
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met diverse materialen, denk bijvoorbeeld aan hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. En heb je al eens gehoord over XL printtechnieken met watergedragen inkten? Door dat laatste komen er tijdens het printen geen onaangename luchtjes vrij. Dat is zeker voor indoor communicatie een verademing!

Onze reclamemakers
Een enthousiast zooitje ongeregeld kun je wel zeggen, maar allemaal met een passie voor het vak. Samen gaan we voor een top resultaat, zodat we jouw bedrijf (weer) zichtbaar maken. Onze lijntjes zijn kort, dus grote kans dat jij direct in verbinding staat met een van onze webdesigners, vormgevers of een van de mannen uit de productie. Wel zo handig, want zo schakelen we snel.

Kopje koffie?
Wil je meer informatie? Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vind je naast al onze diensten ook de mooie projecten die we hebben opgeleverd. Je mag ons ook altijd bellen op 0314 – 36 15 16 en weet dat een kop koffie (of thee) klaar staat. We bespreken graag je wensen om vervolgens over te gaan tot een spetterend ontwerp en vlekkeloze uitvoering! Op naar meer zichtbaarheid.

Mull2media is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Stuur een e-mail Bel 0314-361516 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf