MSI-Sign Group B.V.

De Hoef 8, 5311 GH Gameren

MSI-Sign Group B.V. is de specialist op het gebied van (licht)reclame voor oliemaatschappijen, pomphouders, auto- en retailbedrijven.

MSI-Sign Group B.V. maakt, monteert en onderhoudt een belangrijk deel van het aangezicht van uw pand of winkel. We leveren zowel standaardproducten als maatwerk. Volledig aangepast aan uw wensen en aan uw huisstijl. Kwaliteit, ervaring, service; dat zijn onze kernkwaliteiten. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de branche. Wij werken conform de ISO 9002 en is VCA gecertificeerd. De producten van MSI-Sign Group B.V. zijn hoogwaardig van kwaliteit, duurzaam en energiezuinig.

Een belangrijke factor voor het succes van uw onderneming is de perfecte uitstraling van uw tankstation. Blikvangers, luifelidentificatie die al van ver te zien zijn. Maar ook led-schermen tot folderhouders, pomptoppers en posterramen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor een klantvriendelijke, verkoopbevorderende inrichting.

Helder, uitnodigend en vooral overzichtelijk – zo stelt een klant zich het perfecte tankstation voor. MSI-Sign Group B.V. levert alles wat u nodig hebt voor het inrichten van een tankstation. Naast standaard contractmateriaal produceren en installeren wij voor u ook individueel geproduceerde elementen exact op maat, in alle kleuren en afmetingen, en met gebruik van alle gangbare technieken en materialen. Samen met u bepalen wij welke oplossing voor u het beste geschikt, betaalbaar en duurzaam is.

Als partner van grote oliemaatschappijen hebben wij een goede naam verworven die wij ook in de toekomst waar willen maken.

Door doelgericht gebruik te maken van onderzoek en ontwikkeling zijn wij toonaangevend bij het plannen en omzetten van innovatieve en duurzame oplossingen. Onze producten voldoen aan de strengste criteria en de hoogste eisen met betrekking tot veiligheid, innovatie en prijs-prestatieverhouding.

Wij werken met de nieuwste technieken en materialen die ten dele speciaal voor MSI-Sign Group B.V. zijn ontwikkeld. Zo maken wij gebruik van speciale folies en glanslagen die niet alleen een onmiskenbare uitstraling garanderen, maar ook weerbestendig zijn en een lange levensduur hebben.

MSI-Sign Group B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

* EXTRA NIEUWS *

Met de lancering van de nieuwe website treedt MSI-Sign Group officieel naar buiten met haar nieuwe huisstijl. Het internationaal opererende bedrijf in lichtreclame is in 2019 ontstaan vanuit een bundeling van drie sterke bedrijven: Armada Janse, Petrol Sign en Reklaspits. Daarmee is MSI-Sign Group een belangrijke speler op de internationale lichtreclamemarkt en heeft momenteel ca 100 medewerkers in dienst verdeeld over 4 vestigingen in Europa.

MSI-Sign Group ondersteunt organisaties op welke wijze zij met hun klanten kunnen communiceren door middel van advies, ontwerp, productie, installatie en onderhoud op het gebied van lichtreclame en bewegwijzering. De organisatie kenmerkt zich door kennis, vakmanschap, duurzaamheid en voortdurende innovatie en is actief in de branches: Airports, Corporate, Automotive, Hospitality en Petrol.

CEO Eelco Lambooij: “Normaal gesproken laten we de merken van onze klanten stralen, maar nu pakken we graag heel even zelf het podium. We zijn ontzettend trots op het bedrijf dat we hebben staan. Met decennia kennis en kunde, onze Europese dekkingsgraad en voortdurende innovatie hebben we opdrachtgevers veel te bieden. Vele vooraanstaande bedrijven en merken kozen reeds voor onze services. Met de samenkomst van alle disciplines kunnen we klanten nog completer bedienen. Of het nu gaat om één gevelreclame of om een consequent doorgevoerde rebranding door heel Europa.”

MSI-Sign Group is onderdeel van het beursgenoteerde MS INTERNATIONAL Plc. wat zorgt voor continuïteit, financiële slagkracht en internationale spreiding.

MSI-Sign Group – Creating Visibility.

Stuur een e-mail Bel 0418-639631 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf