Mondice Reklame

Marssteden 30a, 7547 TC Enschede

Bent u op zoek naar de Dé totaal ontzorger in binnen- en buitenreclame voor de regio Overijssel?

Bij ons bent u aan het juiste adres. Mondice Reklame is de specialist in bewegwijzering, lichtreclame, bouwborden en XL spandoeken. Wij zijn al sinds mei 1998 een Sibon erkend Signbedrijf en voldoen aan de hoogste eisen.

Mondice Reklame levert aan bedrijven in de regio Overijssel, maar ook daar buiten.

Wij zijn een compleet signbedrijf gevestigd in Enschede. We beheersen alle disciplines op het gebied van binnen- en buitenreclame. De modernste middelen worden gebruikt om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Zo worden concepten digitaal door ons uitgewerkt zodat binnen korte tijd een reëel voorstel van het eindproduct gepresenteerd kan worden. Nog voor de productie krijgt u het eindproduct te zien. What you see is what you get! Deze manier van werken bevordert de communicatie en krijgt een heel reëel beeld van uw reclame-uiting.

Mondice levert o.a.

megabanners, wagenparkbelettering / carwrapping, LED- & neonreclame en bewegwijzeringssystemen. Maar ook zuilen, presentatiesystemen, reclameborden, vlaggen, banieren fullcolourwanden, bouwborden en nog veel meer zaken.

Evenementen: Mondice Reklame levert jaarlijks als hofleverancier van De Military Boekelo-Enschede, het grootste outdoor business event van Nederland, de reclameborden en de bewegwijzering.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze projecten en producten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mondice Reklame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 053-4311711 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf