MH Roadstyling

Havikstraat 9, 6135 ED Sittard

MH Roadstyling

Sinds onze oprichting ruim 30 jaar geleden is ons bedrijf uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf dat zich marktleider van Limburg mag noemen.

Niet voor niets luidt onze slogan: MH Roadstyling; Onbegrensd in reclame. Klanten vinden hun weg naar ons voor een totaalconcept outdoor en indoor signing toepassingen, van ontwerp t/m montage.

Te denken valt hierbij aan o.a. gevelreclames, carwrapping en bewegwijzering. Maar ook het leveren van print- en drukwerk en bedrukte promotieartikelen en kleding. Daarnaast hebben we grote bekendheid opgebouwd met onze interieurtoepassingen zoals akoestische wanden, vloersigning en muur- en raamfolies. Sinds een aantal jaren zijn we ook actief op het gebied van digital signing, waarbij we zowel de levering, montage als contentonderhoud van zowel LCD-toepassingen en groot formaat LED-schermen verzorgen.

Onze kracht

Klanten die voor MH Roadstyling kiezen doen dit vooral omdat ze geen concessies willen doen aan service en kwaliteit. Maar ook omdat ze weten dat wij snel kunnen handelen en door onze omvang en jarenlange ervaring een enorme kennis en expertise in huis hebben. Wij stimuleren onze medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en materialen.
MH Roadstyling levert een totaalpakket. Vanaf advies en ontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering op locatie. Al deze factoren bij elkaar zorgen ervoor dat klanten ons blijven kiezen omdat wij het in ons gestelde vertrouwen steeds weer kunnen waarmaken.
Bij MH Roadstyling werken momenteel 65 medewerkers in vaste dienst. Ieder met zijn of haar specifieke deskundigheid of vakkennis. Al deze afzonderlijke medewerkers werken als een hecht team samen om een voor u optimaal eindresultaat te realiseren.

MH Roadstyling is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via de buttons onderin. Wij helpen u heel graag verder met een vrijblijvend advies.

Stuur een e-mail Bel 046-4529627 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf