MetroXL B.V.

Keurweg 12, 5145 NX Waalwijk

Beleving in beeld met 35 jaar ervaring !

Met onze ruim 35 jaar ervaring op het gebied van reclamebelettering en interieurdecoratie voor de professionele markt biedt MetroXL in Waalwijk onze klanten een totaaloplossing. Van ontwerp tot productie én montage op locatie. Waarbij we als toonaangevend specialist vooroplopen in digitale printtechnieken en uitsluitend werken met gecertificeerde materialen. De klant kan dan ook een perfecte uitvoering van zijn opdrachten verwachten, met oog voor het kleinste detail. Onmisbare ingrediënten als onze productiecapaciteit, de beschikbare ruimte en ons ervaren professioneel geschoolde team maken het mogelijk om in korte tijd omvangrijke producties neer te zetten.

Van kale wanden sfeermakers maken

Saaie vergaderzalen een representatieve uitstraling geven. Een ongezellige hal omtoveren tot een gastvrije ontvangstruimte. Wij realiseren het! En creëren daarbij een compleet nieuwe beleving.

Kan het interieur van een kantoor, showroom, winkel of hotel wel een facelift gebruiken? Daarvoor is geen uitgebreide verbouwing nodig. MetroXL kan met renovatiefolie elk interieur gemakkelijk, snel en voordelig een compleet nieuwe uitstraling geven. Wil een klant het interieur van een kantoor, winkel, horecagelegenheid of bedrijfsruimte een facelift geven, zonder dat hier een ingrijpende en kostbare verbouwing bij komt kijken? Dan heeft MetroXL daarvoor dé oplossing met een breed aanbod in wanddecoratie, of wel “interieur graphics”! Een term die wij introduceerden en die inmiddels een begrip is geworden. Om een voorbeeld te noemen: alle soorten plaatmaterialen kunnen worden voorzien van een print en op die manier kunnen wanden heel snel en eenvoudig worden gedecoreerd. Wil de klant een eigen ontwerp of foto op wandgrootte? Dat is ook heel goed mogelijk en zorgt voor een unieke beleving in een modern interieur en geeft iedere ruimte direct sfeer.

Interieur graphics

omvatten een enorme hoeveelheid aan grafische oplossingen voor ieder interieur, zoals full colour fotobehang, wandprints, muurstickers, wanddecoratie en raamfolie. Voor ieder vraagstuk is een oplossing beschikbaar. Ons team weet als geen ander de juiste combinatie tussen technieken en materialen te maken met als resultaat: de meest bijzondere en creatieve projectuitvoeringen. Zij spelen met 2D en 3D, waardoor diepte en beleving ontstaan en er een krachtige invulling gegeven wordt aan het oorspronkelijke idee. Dit is maatwerk pur sang en daar zijn we goed in!

Nog een specialisme van MetroXL is autoreclame

Een full colour autoreclame heeft een ongekende communicatiekracht en levert veel attentiewaarde op. Dus waarom een wagenpark níet beletteren? Het is immers een uitgelezen kans om een merk en/of product onder de aandacht te brengen terwijl het bedrijfsvoertuig onderweg is. We printen speciale stickers voor het optimaal beplakken van glooiende oppervlakten van personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Onze monteurs zijn speciaal getraind voor deze klussen en monteren de stickers vervolgens op vakkundige wijze. In een mum van tijd is deze “mobiele reclame” op de weg en overal zichtbaar.

Een stukje persoonlijke betrokkenheid vinden we daarbij ook heel erg belangrijk. Wij gaan altijd voor het beste. Dat is wat de klant van MetroXL mag verwachten.

Op zoek naar een vernieuwende maatwerk oplossing? We spreken elkaar snel!

Metro XL is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0416-335368 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf