Menoor Bewegwijzering

Molenvliet 27, 3335 LH Zwijndrecht

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor wayfinding, bewegwijzering en grafische ontwerpen. Studie en kennis die is opgedaan, door jarenlange ervaring in diverse doelgroepen.
Een familiebedrijf met ervaring, ongeëvenaard, want ons 70-jarig jubileum was in 2021.
Het adviseren van wayfinding en het produceren van bewegwijzering binnen ons bedrijf maakt ons een unieke partner. Productielijnen van bewegwijzering in standaard materialen, maar ook producten in maatwerk, want iedere organisatie is anders!
Iedere organisatie, groot of klein verdient maximale aandacht. Onze account- en projectmanagers staan tijdens het gehele traject aan uw zijde, dus vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg.
Voor het wayfinding advies, analyseren wij uw organisatie en uw verkeersstromen, zodat u een op maat gesneden advies ontvangt. Dit wordt in samenspraak verder gedetailleerd uitgewerkt, waardoor een totale wayfinding-visie ontstaat. Wij stellen u vragen, omdat u de organisatie goed kent, maar we stellen ook onszelf vragen om tot de beste oplossing te komen. Een samenspel, dat als resultaat de beste route binnen uw organisatie geeft.

Al dan niet in combinatie met het wayfinding advies, adviseren wij ook welke fysieke bewegwijzering bij uw organisatie past op basis van uw wensen. Aan de hand van uw huisstijl maakt onze ontwerpafdeling de voorstellen die passen binnen uw huisstijl, maar ook wordt er bekeken welk ontwerpen binnen en buiten bij uw gebouw passen!
Onze productlijnen worden regelmatig geüpdatet, maar we laten u nooit in de steek, want wij blijven ook de door ons geleverde producten naleveren.

Omdat u een aanspreekpunt wilt voor al uw communicatiedragers, gaan we verder dan het leveren van wayfinding en binnen- en buitenbewegwijzering. Wij leveren u ook verlichte teksten, vlaggenmasten, bannerframes, tekst- en logoplaten, kliklijsten, (privacy)folies. Onze montagedienst komt het graag op locatie installeren.

Kennis van toekomstbestendige producten. Duurzaam en Groen. Wij leveren het!

Menoor Bewegwijzering is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 078-6100299 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf