MeMo Lelystad

Bouwweg 26, 8243 PJ Lelystad

Welkom bij MeMo reclame | print | sign

Al meer dan 45 jaar maakt MeMo reclame uw communicatie tot een succes. Van ontwerp tot print, van huisstijl tot spandoek en van auto-/gevelbelettering tot totaalconcept. Stel ons uw vraag en onze specialisten vertalen uw wensen op maat in creatieve, opvallende en praktische ontwerpen. Altijd verrassend en perfect passend binnen uw bedrijfsidentiteit.

Met twee vestigingen, in Lelystad en Urk, en een team van 12 gedreven werknemers zijn we het grootste signbedrijf van Flevoland. Met een supermodern machinepark kunnen we uw producten snel en op maat maken. Of het nou gaat om printen op grootformaat plaatmateriaal, of het in vorm frezen van uw gevelbelettering, dankzij onze geavanceerde machines is bijna alles mogelijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw product met aandacht en precisie wordt ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Voor een goede samenwerking tussen u en ons is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met u om vervolgens naar idee en wensen van u met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Onze vestiging in Lelystad heeft recent een grootse verbouwing en metamorfose ondergaan. Op de begane grond hebben we geschoven met kantoren van de verkoop en dtp, en er zijn een aantal scheidingswanden verwijderd. Hierdoor is er een grote en moderne productieruimte gecreëerd waarin we via een gestroomlijnde weg uw product kunnen maken. Tevens is de verlichting overal aangepast. Door moderne led-panelen die handmatig zijn in te stellen kunnen we werken met daglicht effect, wat efficiënt is voor onze werknemers. Ook zijn er nieuwe zit-sta bureau’s in de kantoren geplaatst, wat de ergonomie en prestaties verbetert.

Wij leveren door heel Nederland onze diensten en producten, van Zeeland tot Drenthe, en soms ook buiten de landsgrenzen.

Neem gerust een kijkje op onze website of social media, hierop vindt u een greep uit onze projecten en producten.

MeMo reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0320-292129 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf