Meere Reclamestudio

Prisma 17m, 2495 AS Den Haag

Welkom bij Meere Reclamestudio

Het is alweer meer dan 15 jaar geleden dat Meere Reclamestudio zijn eerste stapjes deed in reclameland. Van een uit de hand gelopen hobby (“hij kan wel aardig tekenen”) tot een full-service reclamestudio met meerdere disciplines.

Als jonge tieners werden de broers Marcel en Dennis Meere al door hun gedreven vader het steiger op geduwd om diverse montagewerken te verrichten. Een ervaring die jaren later nog goed van pas is gekomen. Het werken met verschillende materialen en gereedschappen is van onschatbare waarde gebleken. Het lezen van bouwtekeningen heeft het mogelijk gemaakt in 3D te kunnen denken. Combineer dit met een overdosis creativiteit en alle fundamenten voor een goed signbedrijf zijn gelegd.

Zo is het mogelijk geweest om van een reclameschilder uit te groeien naar een stabiele reclamestudio. Als jonge onderneming hebben wij aan de wieg gestaan van de intrede van de grootformaat fullcolour printers. Tot twee keer toe werden de eerste Roland printers in de Benelux bij ons bedrijf getest en geïnstalleerd. Zowel hardware- als softwarematig kent het vak daardoor geen geheimen meer voor het team van Meere Reclamestudio.

Ons doel is om,

in ons vakgebied, altijd vooruitstrevend te zijn zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. Het regelmatig bezoeken van o.a. internationale beurzen en het uitstekende contact met onze leveranciers garanderen u als (toekomstige) relatie dat onze diensten altijd up-to-date zijn. Bovendien hanteren wij hier de gouden regel in het zakendoen; afspraak is afspraak.

Als relatief jonge onderneming onderhouden wij uitstekende banden met het Grafisch Lyceum Rotterdam en In Holland. Hierdoor hebben wij gemiddeld 2 stageplekken per jaar  voor de nieuwe generatie ontwerpers en sign-medewerkers. Een ontwikkeling die ons bedrijf jong van geest houdt en noodzakelijk is voor de continuïteit om vooruitstrevend en up-to-date te zijn.

De tijd zal het leren, u komt (terug) bij Meere!

Meere Reclamestudio is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 070-4130000 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf