McArt Creative Signmaker B.V.

Van Coulsterweg 5, 2952 CB Alblasserdam

Welkom bij McArt

McArt Creative Signmaker in Alblasserdam is een bedrijf waar design het sleutelwoord is om bijzonder werk te leveren.

Met een team van twintig personen sterk met een goed geoutilleerde werkplaats ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt McArt unieke signs die bijdragen aan de herkenbaarheid van een organisatie. Dat kan buiten op de gevel zijn of op een bestelauto, maar ook binnen in een bedrijf, instelling of winkel. Daarbij heeft het signbedrijf McArt er jaren geleden al voor gekozen zich te focussen op interieur.

Dat staat overigens nog los van het specialisme met zonwerende folies, waar McArt al jaar en dag één van de exclusieve 3M-dealers voor is.

Wat doen wij

McArt was een van de eerste signbedrijven in Nederland die met textiel en aluminium frames mooie decoraties op gespannen doek leverde, in plaats van de afbeeldingen op borden. Al vroeg beschikte McArt in eigen huis over bijzondere printers en een forse kalander om duurzaam textiel te bedrukken. Later zouden wij ons aanvullend specialiseren in ruimteakoestiek. Dit is een ijzersterke combinatie om interieurs mee te decoreren en om de leefbaarheid te verbeteren. We hebben daar een speciale productlijn voor ontwikkeld onder het label ‘Whisper Walls’. De akoestiek in bedrijfsruimten (vooral kantoren) blijkt vaak heel slecht door het gebruik van harde materialen zoals een harde vloer, betonnen wanden en veel glas.

McArt ‘loves’ design

en is een creatief genie als het gaat om kleurrijke interieurtoepassingen. Daarvoor is het werkveld breed en zijn we specialist in complete formulestyling. XLVisuals, wandvullend behang met pakkend dessin, gordijnen met een corporate visual, decoratieve lampenkappen en zelfs decoratieve raamfolies. Want niets is ons te gek: met een bijzondere constructie, creatief design en ons enthousiaste team zijn de technische mogelijkheden praktisch onbeperkt. Met onze innovatieve grootformaat printsystemen maken we graag de mooiste producten voor u.

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze items nemen wij de huisstijl alsmede de communicatiebehoefte van u als opdrachtgever als referentiepunt.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen. Veel van onze productiemedewerkers en met name onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en veiligheidscertificaten.

De kracht van McArt is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatiedragers die bijdragen aan de herkenbaarheid van een organisatie. Niets meer en ook niets minder.

Mcart Creative Signmaker is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 078-6155177 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf