Martini Reclamemakers B.V.

Lorentzpark 6, 9351 VJ Leek

Martini Reclamemakers B.V.

Wij van Martini Reclamemakers BV hebben de overtuiging dat iedere ondernemer gezien mag worden!

Ons bedrijf is gevestigd in Leek te Groningen en van daaruit bedienen wij onze clientèle in geheel Noord Nederland en daarbuiten. Onze grootste kracht zit in de snelle service en oplossingsgerichtheid. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Immers is uw reclame ook onze reclame!

Of dat nou door middel van autobelettering, gevelreclame of lichtreclame gerealiseerd zal worden, Martini Reclamemakers regelt het allemaal, van creatie en productie tot realisatie. Wij ontzorgen u volledig, zodat u gerust uw dagelijkse werkzaamheden kunt voortzetten.

Met de juiste inzet van goede signing, wijst u uw klanten de goede weg. Dat wil zeggen: u wijst ze op uw winkel, u wijst ze op uw producten of u zorgt voor een goede doorstroom van bezoekers in of om uw bedrijfspand.

Vooral in grote organisaties en utiliteitsgebouwen, zoals warenhuizen en ziekenhuizen, is signing in de vorm van goede bewegwijzering van onschatbare waarde. Het kan u zowel geld besparen als opleveren, doordat bezoekers beter hun weg kunnen vinden. Het bespaart in ieder geval een hoop ergernis.

Voor elk budget en elke situatie maken we een passend voorstel. Scherp waar het scherp moet zijn, maar altijd rekening houdend met de gewenste kwaliteit. Wij streven er naar binnen 3-4 werkdagen een voorstel aan u te presenteren.

Contact

Iedere locatie, ieder pand en iedere ondernemer is uniek, daarom komen wij graag persoonlijk bij u langs om u te adviseren. Wij zijn nieuwsgierig naar uw bedrijf en maken graag kennis met ondernemend Nederland!

Graag zien wij u tegemoet!

Martini Reclamemakers is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0594-745200 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf