MakeCover B.V.

Hoorn 234, 2404 HK Alphen aan den Rijn

Mooie én efficiënte restyling en renovatie oplossingen

Dat is waar wij bij MakeCover voor staan. Want hoewel een metamorfose een prachtig eindresultaat moet opleveren, is het ook belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Of het nu gaat om een restyling binnen, of buiten.

Wij zijn specialist in het renoveren en verfraaien van wanden, plafonds, objecten en gevels. Het maakt daarbij niet uit hoe klein, of hoe groot het oppervlak is.

Hier blinken wij in uit:

Onze exclusieve MakeCover productlijnen:

 • ClipCover
 • WallCoverXL
 • GlassCover clear
 • GlassCover etched

“Voor ons staat één ding vast: een beeld moet je raken!” Ronald Steenkist (eigenaar)

Restyling van kantoren is dagelijkse kost voor MakeCover. Er worden torenhoge eisen gesteld aan de eigen productie en montage. De specialist in het restylen en renoveren met folies werkt op projectbasis samen met architecten, projectinrichters en interieurbureaus. Er zijn heel veel mogelijkheden om te restylen met gebruik van zelfklevende folie. De hele sfeer van een kantoorpand kan veranderen door een slim gebruik van folie op ramen, systeemwanden én op meubilair. Elk interieur kan met folie een fantastische metamorfose ondergaan. Duurzaam en voordelig. Maar, folies zijn ook uitermate praktisch en functioneel.

Een paar voorbeelden:

Meubilair in eigen huisstijl

Een zorginstelling gaat verhuizen. Er komt een hele nieuwe huisstijl. Maar: de ‘oude’ balie moet mee. MakeCover transformeert dit meubilair met gebruik van renovatiefolie naar de nieuwe stijl.

Opknapbeurt of metamorfose

Een gedateerd kantorenpand is met – glazen – systeemwanden verdeeld in ruimten. De nieuwe ‘bewoner’ wil echter meer privacy en een eigen huisstijl. MakeCover voorziet alle wanden van een strakke folie in een passende kleur en de glazen wanden krijgen privacy met raamfolie met logo. Het complete interieur wordt in de huisstijl opgeleverd. Sfeer verhogend zijn fraaie wandvisuals in elk formaat met een afbeelding die past bij het bedrijf. MakeCover is specialist in grootformaat printwerk.

“Er worden weinig kantoren nieuw gebouwd, maar er wordt wel veel gerenoveerd.” Ronald Steenkist (eigenaar)

De eerste indruk van een bedrijf of instelling is goud waard. Deze wordt al opgedaan nog voordat een bezoeker het gebouw binnenstapt. Fraai gerenoveerde gevels en een trendy entree maken indruk.

Specialist in gevelrenovatie van gebouwen

Dat is MakeCover. Speciaal verouderde kantoren – zeker als ze een tijdje leeg hebben gestaan – profiteren van gevelrenovatie met folie. De uitstraling van het gebouw is meteen fris, representatief en niet te onderscheiden van nieuwbouw. En: er kan garantie tot tien jaar afgegeven worden!

Visuele impact van gevelrenovatie

MakeCover gebruikt gedegen kennis en praktisch inzicht in materialen en toepassingen om de beste oplossing voor de gevelbeplating van elk gebouw te vinden. Kozijnen en raampartijen horen hier natuurlijk gewoon bij.

Het maken van een visuele impact is het belangrijkste criterium. Dit geldt ook voor tijdelijke aanpassingen aan een gevel, bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden.

 • Montage
  Samen met architect en/of opdrachtgever bekijkt MakeCover de mogelijkheden om met gebruik van folie een goed product af te leveren. Prettig om te weten: de montage geeft verrassend weinig overlast. Er wordt snel en precies gewerkt. En volgt er nogmaals een metamorfose, dan is de folie gemakkelijk te verwijderen zonder (lijm)resten achter te laten.
 • Vastgoed
  Het renoveren van gebouwen met gebruik van folie is heel interessant voor ondernemers die een gebouw bezitten of huren. Vastgoed stijgt in waarde als het goed is gerenoveerd. Behalve de waarde als beleggingsobject stijgt ook de verhuurbaarheid.
 • Gevelrenovatie
  MakeCover zorgt dat elke aluminium en kunststof gevel er weer als nieuw uit ziet! De gevel straalt na de renovatie met gevelrenovatiefolie. Kunststof en aluminium kozijnen en gevelpanelen zijn onderhoudsarm maar verliezen na verloop van tijd – onder invloed van het weer en luchtverontreiniging – hun glans. De hierdoor ontstane grauwheid verdwijnt door een strakke gevelrenovatie. Zo heeft het hele gebouw een gloednieuwe uitstraling én eventueel in de bedrijfskleuren. MakeCover maakt gebruik van het topproduct van 3M: Window Frame film 8181! Renovatie met folie uit deze serie kan in heel veel kleuren.

Makecover is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 085-8771840 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf