Magneet Communicatiecentrum

's-Gravelandseweg 399, 3125 BJ Schiedam

Magneet Communicatiecentrum is een begrip op het gebied van Printmanagement, reclame- en decoratieprojecten. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op (010-4622422).

Alweer meer dan 85 jaar timmert Magneet Communicatiecentrum aan de weg. Wij zijn van een drukkerij naar een Printmanagement met eigen productie gegroeid, de laatste jaren is de scope ook op het gebied van reclame- en decoratieprojecten komen te liggen. Van raambekleding en reclameborden langs het veld tot en met complete beursinrichtingen. Een goed project start met een degelijk onderzoek en een sterk onderbouwd advies. Dit nemen wij bij Magneet Communicatiecentrum enorm serieus. Bij een goede voorbereiding loopt de productie en uitvoering op rolletjes.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid advies op het gebied van:
• Binnenreclame
• Buitenreclame
• Beursinrichting
• Raambekleding
• Decoratieprojecten
• Promotionele winkel inrichting
• Point of sale materiaal
• Printmanagement

Na ons advies gaat het project van start. Dat betekent dat er geproduceerd moet worden. Wij doen dit allemaal in eigen huis. Dit om de kwaliteit en huisstijl compleet te borgen.

Het inmeten en monteren gebeurt door onze eigen mensen. Ook dit om de kwaliteit van ons product en service te kunnen borgen. Dat betekent dat alles onder 1 dak georganiseerd kan worden.

Met andere woorden: Magneet levert het complete plaatje, uiteraard wordt dit allemaal door uw vaste contactpersoon begeleid en georganiseerd.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak (info@magneet.com of 010-4622422) Wij komen graag langs. Uiteraard staan onze deuren open. Wij geven graag een rondleiding en wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met veel nieuwe en leuke ideeën het pand verlaat.

Magneet Communicatiecentrum is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 010-4622422 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf