Levanto B.V.

Dragonder 8, 5554 GM Valkenswaard

Wij brengen merken, producten of diensten tot leven in alle vormen en maten. Dat is wat we doen! Niet zomaar, maar door het ontwikkelen van ‘brighter branded ideas’ als het aankomt op licht- en gevelreclame, (instore) signing en fullcolour prints. Door impact te creëren en door steeds weer te verrassen met oplossingen en ideeën die altijd nét even anders zijn.

Al ruim 15 jaar houden we ons alleen bezig met instore en outdoor communicatie. Al vanaf het begin richten we ons op retailers en vastgoed partijen die geholpen zijn met slimme ideeën. Soms in het ontwerp, soms in de uitvoering en soms het snel kunnen wisselen. In alle gevallen kunnen wij meedenken en uitvoeren.

Wij werken landelijk voor partijen Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Jumbo, Blokker, ICI Paris en veel anderen. De hoofdvestiging is in Valkenswaard. Wij hebben tevens een Belgische vestiging in Antwerpen.

Levanto B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 040-2908313 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf