Korteland Reclame B.V.

Planetenlaan 79, 2957 SM Nieuw-Lekkerland

Korteland Reclame in Nieuw-Lekkerland  is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie: waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons weergegeven.

Kwaliteit voor een goede prijs bij Korteland Reclame

Toen Jan Korteland in 1967 voor zich zelf begon – en daarmee de basis legde voor het huidige bedrijf – was zijn motto: “Kwaliteit voor een goede prijs.” Decennia later is er veel veranderd. Het ambachtelijk reclame schilderen op auto’s en borden is uitgegroeid tot een compleet en modern reclamebedrijf. Ondanks al deze ingrijpende veranderingen blijft het oorspronkelijke motto nog onverminderd van kracht.

Ooit begonnen met autobelettering zijn we uitgegroeid tot een volwaardig reclamebedrijf. Alle disciplines, van productie tot montage hebben wij in eigen huis.

Of het nu gaat om die ene bedrijfswagen of om die 200 trailers. Of het nu gaat om (licht)reclame voor buiten of reclame/decoratie voor binnen. Wij maken het!

Steeds meer mensen vinden ons voor complete huisstijlvernieuwing en doorvoering. Dit doen wij zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. We werken met een eigen montagedienst en voeren uw klussen uit waar ook in Nederland en daarbuiten.

De interieur signing is de laatste jaren fors gegroeid. Hier hebben wij een schat aan ervaring in opgedaan. Voor iedere toepassing en voor elk probleem hebben wij de oplossing. Hierbij denken wij niet alleen aan gewone wanden, maar ook aan de glaswanden, meubilair, deuren, balies, bureaus, enzovoorts.

Van saaie vergaderzaal naar inspirerende ruimte

Van uw saaie vergaderzaal maken wij een inspirerende ruimte waar waardevolle ideeën geboren worden. Een oubollig kantoor toveren wij om naar een motiverende werkruimte.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit. We maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Recent hebben we speciale apparatuur aangeschaft om producties van zelfklevende folie op high tech wijze en supersnel te voorzien van de meest ingewikkelde contouren. Deze machine is uitgerust met twee koppen ten behoeve van verschillende gereedschappen en een camera voor positiebepaling. Zo kunnen we van rollen geprint zelfklevend vinyl onder andere stickers, beletteringen, decoraties enz. maken. Full-colour geprinte panelen worden op deze machine op maat gemaakt en eventueel voorzien van de meest bijzondere vormen. Ook de rechtstreeks geprinte panelen van honingraat karton werken wij hier mee af, met vouw- en snijlijnen.

Korteland Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 0184-684408 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf