Koopmans Printmedia

Venenweg 15, 1161 AK Zwanenburg

Zichtbaar creatief

Koopmans Printmedia verzorgt niet voor niets de totale visuele aankleding van diverse grote winkelketens. Wij doen het full service en allemaal in eigen huis, van ontwerp, printen, snijden, fabricage tot monteren. Koopmans’ uitgebreide ervaring met praktisch alle soorten van signing geeft u de zekerheid die nodig is bij de realisatie van de beste oplossing tegen de scherpste prijs. Uiteindelijk is er voor u maar één ding van belang: een verrassend goed eindresultaat.

XXL Printing

We printen op veel verschillende materialen en met verschillende technieken. Van posterpapier tot bisonyl en van indoor tot outdoor weer- en waterbestendige toepassingen. Tevens printen we direct op hout, karton, trespa, glas en spiegels. Maar ook op perspex, foamboard, aluminium, geborsteld aluminium, leer, etc. De geprinte afbeeldingen of logo’s kunnen vervolgens in elke gewenste vorm worden uitgefreesd. Hierdoor ontstaat een bijzonder reclame- of decoratie object.

Displays

Heeft u een display nodig voor uw instore marketing of als POS materiaal? Koopmans Printmedia is een toonaangevende ontwerper, ontwikkelaar en producent van displays en alle andere Point of Sale Materialen. Hierbij kunt u denken aan toonbank displays, vloer displays, showcards en life-size displays, tijdelijk of permanent. De displays worden vervaardigd uit karton, kunststof, hout, metaal of een combinatie van materialen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Koopmans Printmedia is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 020-4973070 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf