KLD Graphics

Delfweg 14B, 2211 VM Noordwijkerhout

Maak kennis met KLD Graphics

Indien u op zoek bent naar een vorm van reclame, dan bent u bij KLD Graphics in Noordwijkerhout aan het juiste adres. Wij zijn in Noordwijkerhout gelegen in de Bollenstreek aan de grens van Katwijk en Rijnsburg in de regio van Leiden, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Voorhout en Oegstgeest.

KLD Graphics is een opvallend creatief dynamisch reclame- en productiebedrijf dat is aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende signbedrijven.

Voor een uitgebreid reclame-aanbod adviseren wij van ontwerp tot eindproduct en denken wij met u mee zodat we samen tot het beste resultaat komen. U kunt bij ons terecht voor grootformaat printen, digitaal drukken, autobelettering, spandoeken, vlaggen, raamdecoratie, blindering, reclameborden, canvasdoeken, stickers, ontwerp en dtp. Maar ook voor de montage kunt terecht bij KLD Graphics. Kortom, wij ontzorgen!

Sinds kort heeft KLD Graphics de  productiecapaciteit op alle vlakken fors uitgebreid. Door de diverse nieuwe digitale print- en afwerkingtechnieken kunnen nu nagenoeg alle aanvragen geheel door KLD Graphics verwerkt en geproduceerd worden. Zo kan er tegenwoordig direct op plaatmateriaal en (golf)karton geprint worden

KLD Graphics is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte dan wel advies via de buttons onderin. Wij komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook bij ons aan de Delfweg 14B in Noordwijkerhout van harte welkom. KLD Graphics kan uw bedrijf zichtbaarder maken.

Neem gerust een kijkje op onze site, hierop staan al onze producten en projecten.

KLD Graphics werkt door heel Nederland. Geen afstand is ons te ver.

Stuur een e-mail Bel 071-4073408 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf