Joey Parren Reclame

Napoleonsweg 20, 6017 RH Thorn

Uw specialist voor binnen- en buitenreclame!

Joey Parren reclame staat voor persoonlijk – creatief – flexibel – kwaliteit. Wij bieden u een totaalpakket aan producten en diensten. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoogwaardig materiaal
Ons machinepark is naar de eisen van deze tijd en daardoor leveren wij uitsluitend kwaliteit. En dat moet ook. Een product gaat pas de deur uit als wij tevreden zijn. En wordt pas echt als af beschouwd als u tevreden bent.

Totaalpakket
Onmogelijk? Dat kennen we niet. Voor alles bestaat een oplossing. We leveren een breed pakket aan producten, maar u mag ook veel verwachten van onze service. Samen zorgen we er voor dat u tevreden bent en blijft. En dat alles tegen de meest gunstige tarieven.

Flexibelcreatief en persoonlijk, dat is wie we zijn. We leveren kwaliteit in binnen- en buitenreclame van groot tot klein, van ontwerp tot uitvoering. Denk aan uw voertuigen, stickers, gevels, borden, drukwerk en nog veel meer. Bekijk al onze producten en diensten.

Full service voor een eerlijke prijs
We denken met u mee en komen met gepaste oplossingen. En na de levering houdt onze service niet op. We vinden het belangrijk dat u tevreden blijft. Door onze goede contacten en korte communicatielijnen hoeft u bij ons nooit lang te wachten. Hoogwaardige producten en diensten, altijd voor een eerlijke prijs.

Joey Parren Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0475-218515 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf