Interlinie

Koperslagersstraat 63, 8601 WP Sneek

Interlinie is een specialist op het gebied van binnen- en buitenreclame. Hierbij een greep uit onze expertise: Professionele autobelettering op maat, drukwerk in de breedste zin van het woord, verzorgde bewegwijzering (binnen- en buiten) om helder te communiceren, unieke gevelreclames voor een onvergetelijke (eerste) indruk, freesteksten om een extra dimensie te geven aan uw bedrijf, diverse mogelijkheden voor het creëren van een inspirerende werkomgeving voor uw medewerkers én tot slot de interieur-renovatie-trend van het moment; het wrappen van meubilair.

Interlinie heeft het allemaal. Het begint met een volwaardig advies. Hieruit wordt een design gecreëerd. Als dit akkoord is wordt het op maat geproduceerd en kan het product op de juiste plek gemonteerd worden. Dit valt allemaal onder hetzelfde dak van Interlinie. Met de reclame uitingen van Interlinie is uw organisatie goed in beeld op de geplaatste locatie. Reken op betere zichtbaarheid én vindbaarheid

Interlinie is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 0515-416564 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf