Interlinie

Kon. Wilhelminastraat 4, 8606 BV Sneek

Interlinie zegt: ‘What you see is what you get’.

Interlinie in Sneek is een opvallend, creatief en dynamisch reclame- en productiebedrijf. Wij zijn signmakers met 25 jaar ervaring. We proberen u volledig te ontlasten vanaf het advies, het ontwerp, de productie tot en met de montage. Ook wijzen wij u de weg naar een passende uitvoering voor de beste uitstraling van uw bedrijf.

Interlinie staat voor creativiteit gecombineerd met kwaliteit. Wij maken uw naam, merk of boodschap zichtbaar met opvallende reclame uitingen en bieden de volgende diensten aan:

  • Voertuigreclame
  • Bedrijfsreclame
  • Raamfolie
  • Interieur
  • Textiel
  • Bouw
  • Boten
  • Autostyling

Autobelettering is bijvoorbeeld een doeltreffende manier om uw klanten te bereiken. Door middel van autoreclame heeft u 160.000 contactmomenten per maand met (potentiële) klanten. Dit maakt uw auto tot hét visitekaartje buiten de deur! Een veelbesproken trend van de afgelopen jaren voor voertuigen is carwrappen, het volledig inpakken van een auto of bus. Dat kan in een full color visual ontwerp waarop een reclameboodschap staat, maar ook in populaire matte of glanzende kleuren hoogwaardige kwaliteit folies.

Nog een visitekaartje voor een bedrijf is een unieke uitstraling door het toepassen van een mooie gevelreclame. Freesletters, lichtbakken, doosletters of spandoeken, er zijn vele mogelijkheden op dit gebied. Ze dragen allemaal bij aan de zichtbaarheid van uw bedrijf of  merk. Wij bedenken, adviseren, maken en monteren alle soorten gevelreclames naar wens. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en weten daardoor wat veilig werken inhoudt. Wij werken vakkundig en met stevige constructies, waardoor wij kwaliteit kunnen waarborgen.

Wij staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt te allen tijden contact opnemen voor een geheel vrijblijvend advies en/of scherpe offerte. Neem ook gerust een kijkje op onze site, hierop staan al onze producten en projecten.

Interlinie is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0515-416564 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf