Inmeba V.O.F.

Sluispolderweg 26, 1505 HK Zaandam

Inmeba, als het nèt even anders moet!

Sinds de oprichting van Inmeba (nu 12 jaar geleden) verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten op het gebied van sign voornamelijk in de gehele Zaanstreek en Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland.

Ons bedrijf in Zaandam is met ruim 35 jaar ervaring een specialist in het vervaardigen en leveren van gepersonaliseerde producten. Wij zijn ooit begonnen met het graveren van sportprijzen. Ons enthousiaste team, 5 man groot, staat voor u klaar om bijvoorbeeld uw auto, bestel- of vrachtauto te beletteren.

Wat doen wij

Voor het graveren en frezen gebruiken wij de meest moderne computergestuurde machines, zowel mechanische- als lasergraveermachines. Wij werken met diverse materialen zoals aluminium, kunststof, RVS, hout, glas, messing, trespa en fotometaal. Van A tot Z: wij verzorgen voor u het totale custom made traject door geheel Nederland, van het graveren tot en met het plaatsen. En natuurlijk graveren wij ook nog steeds sportprijzen!

Ook het kleine werk respecteren wij: van gevelbord, stoepbord of sticker voor bijvoorbeeld op een deur of raam.

Voor bewegwijzeringssystemen (zowel binnen als buiten) kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren deze systemen voor vele toepassingen en in diverse variaties. Van een parkeerbordje tot een naamzuil, van een richtingsbord tot een plattegrondsbord, of van een 8-richtingenwijzer tot een overzichtsbord. En alles op maat en klaar voor montage geleverd.

Voor een persoonlijk advies over een ontwerp of het te gebruiken materiaal hiervoor maken wij altijd tijd voor u. Wij denken met u mee en helpen u graag!

Veiligheidssigning (ook wel veiligheids signalering genoemd) behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een stempel nodig voor op kantoor of thuis? Ook dit kunnen wij voor u produceren. Met of zonder logo, met of zonder draaibare datum, in alle kleuren en maten.

Wie zijn onze klanten?

Door onze acquisitie hebben wij een zeer uitgebreide en diverse klantenkring (met daarin veel vaste klanten) weten op te bouwen. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere gemeenten, groothandel en handelsondernemingen, (food- en kleding-)industrie, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren, detailhandel, slijterijen, drukkerijen en kantoorvakhandels.

De montage van onze projecten gebeurt geheel conform de ARBO-richtlijnen. Onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en wij hebben eveneens de nodige kennis over de NEN-normen.

Behalve een erkend signbedrijf is Inmeba ook een erkend leerbedrijf van SBB. Via ons bedrijf hebben al diverse stagiaires de fijne kneepjes van het vak geleerd!

Inmeba is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 075-6123957 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf