Infolio Sign & Print

Mijlstraat 45a, 5281 LJ Boxtel

Welkom bij Infolio Sign & Print

Infolio in Boxtel (gelegen in de provincie Noord-Brabant, tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven) is landelijk een begrip in belettering en reclame. Door onze jarenlange ervaring weten we echt waarover we praten. Onze professionaliteit geldt op ieder vlak: advies, concept, ontwerp, productie en montage.

Ons team bestaat uit collega’s met liefde voor het vak. Mensen met een visie. Mensen met de drive om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun presentaties en doelstellingen. Met een enorme inzet, vanuit groot vakmanschap. Bij ons is afspraak ook afspraak, daarmee bouwen wij al sinds 2004 onze naam op. ‘‘Kan niet” bestaat niet bij Infolio, want uitdagingen boeien ons nu eenmaal. We denken mee en gaan net zo lang door tot we een passende, creatieve oplossing vinden om zo tot een goed eindproduct te komen. Een eindproduct waar onze klanten tevreden over zijn.

Wat wij doen

Een mooi beletterde (bedrijfs)wagen is een doeltreffend reclameobject. Dit geeft een bedrijf de professionele uitstraling die het verdient. De boodschap moet onderscheidend zijn, opvallen en daarmee uitsteken boven al die andere dingen die men om zich heen ziet. Anders zijn dan anderen dus. Daar gaat het om. Infolio heeft de ideeën, de kennis en de ervaring om dit voor elke onderneming te realiseren. Of het nu simpel, sjiek, reflecterend of volledig ingepakt in full colour moet zijn: alles kan! Infolio is goed thuis in de beletteringsmarkt en heeft al heel wat mobiele reclame-uitingen mogen verzorgen.

Niet alleen bedrijfswagens kunnen beletterd worden, ook ramen en gevels, muren en diverse andere objecten kunnen we van een opvallende belettering voorzien. Ook op het gebied van licht- en gevelreclame zijn we sterk. Wij kunnen een pand een geweldige uitstraling geven, bijvoorbeeld door het gebruik van lichtreclame, een lichtbak of losse letters. Maar ook met raamfolies in allerlei varianten, of bijvoorbeeld door het werken met losse letters of een fraai vormgegeven logo.

Infolio adviseert naast uitstraling ook over routing

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen vele soorten bewegwijzering en aanduidingen op locatie. Of het nu gaat om binnen- of buitenbewegwijzering, een complete bewegwijzering voor een bedrijvenpark, verlichte bewegwijzering of simpel een enkel kamerbordje. Wij werken uitsluitend met materialen van heel goede kwaliteit. Om die reden kunnen wij garanderen wij dat een door ons aangebrachte bewegwijzering er over 10 jaar ook nog goed bij staat!

Masten, vlaggen, en banieren, bedrukt in een bepaalde huisstijl of met andere gewenste uitingen kunnen wij ook verzorgen. Zowel voor geprint als gedrukt werk zijn wij de klant met kwaliteitsproducten snel en tegen aantrekkelijke voorwaarden graag van dienst. Wij kunnen al vanaf één mast, vlag of banier leveren. En natuurlijk regelen wij ook de plaatsing.

Wij bieden een naadloze service. Omdat Infolio advisering, ontwerp, productie en montage zelf uitvoert, heeft de klant één aanspreekpunt. Wij overleggen graag en geheel vrijblijvend over elk gewenst ontwerp en de juiste uitvoering daarvan. Ook de aanvraag voor een eventueel noodzakelijke vergunning kunnen wij begeleiden en uitvoeren.

Infolio is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0411-676958 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf