HG Reclame B.V.

Galvaniweg 19-21, 4207 HL Gorinchem

Erkend Signbedrijf HG Reclame heeft meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van signing & visuele communicatie. Van huisstijlontwerp en autobelettering in de regio Gorinchem, tot implementatie van grote signprojecten in binnen- en buitenland. Sinds ons vroege begin staan kwaliteit en waarde creatie voor onze klant hoog in ons vaandel. Als full-service bedrijf kunnen we in iedere reclamewens voorzien.

Wij zijn opgericht in 1966 als een eenmanszaak. In die tijd ging men nog op pad met een bakfiets, een blik verf en een kwast. Tegenwoordig zijn wij een technologisch hoogwaardig bedrijf dat de beschikking heeft over A-kwaliteit apparatuur en gecertificeerde en enthousiaste medewerkers.

Wij passen met passie verschillende soorten materiaal toe met elk hun eigen waarde. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen. Veel van onze productiemedewerkers en met name onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en veiligheidscertificaten als ‘Veilig werken met een hoogwerker’.

Onze passie ligt bij onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaringen kunnen wij snel schakelen en zo onze opdrachtgevers maximaal ondersteunen.

HG Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 0183-627896 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf