Het Signhuis

Jenny Weijermanweg 7a, 4462 GB Goes

Alle signing onder één dak

De geschiedenis van Het Signhuis gaat ver terug: dik 35 jaar geleden begon Peter Hopmans zijn bedrijf onder de naam Peter Hopmans Reclame. Gewapend met penseel, diaprojector en zelfgetekende mallen ging hij aan de slag. Een mooie tijd, waarin vakmanschap en ouderwetse degelijkheid het werk kenmerkte. De tijden zijn veranderd: al enige tijd staan Ruben en René aan het roer! Zij borduren voort op de ervaring, kwaliteit en kennis die in al die jaren is opgebouwd.

Wat we doen

Van etalage tot auto, van sticker tot wrap

De ervaring van Het Signhuis is door de jaren heen flink gegroeid! We voorzagen diverse gevels van nieuwe reclame, leverden verschillende carwraps, maakten unieke reclameborden en hielpen veel bedrijven aan nieuwe huisstijl uitingen. Ons portfolio groeit met de dag en daar zijn wij trots op!

Waar eigenaren veranderen, blijft de specialisatie in binnen- en buitenreclame, signing, decoratie, textiel, autoreclame en carwrapping bestaan. Zo hebben we één plek voor al uw signing-klussen. Met uitgebreide en professionele machines werken we dagelijks aan de mooiste en beste reclamemiddelen! Voor zover dat kan, doen we alles in eigen huis. Bij Het Signhuis werken we met hoogwaardige folies en leveren we hoge kwaliteit eindproducten. Die ontwikkelen we onder andere met behulp van een HP Latexprinter, Summa OPOS-snijplotter, laminatoren en altijd een up-to-date softwarepakket. Kortom: kwaliteit en professionaliteit gegarandeerd! Zo bent u bij Het Signhuis op de juiste plek voor ontwerp tot aan de uitvoering, korte lijntjes, flexibiliteit en een korte wachttijd.

Het SI’BON keurmerk

Het Signhuis gaat voor kwaliteit. Dit laten wij zien door het kwalitatieve en creatieve werk dat wij opleveren, maar ook door een officieel keurmerk. Via de overkoepelende organisatie SI’BON, de brancheorganisatie voor signbedrijven in Nederland en België is Het Signhuis gecertificeerd middels het keurmerk “Erkend Signbedrijf”. Dit keurmerk is DE garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen.

Waarom onze klanten kiezen voor Het Signhuis?

  • Persoonlijk contact
  • Snelle levertijden
  • Gebruik van hoogwaardig materiaal
  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Gegarandeerd vakmanschap en garantie

Hieronder vindt u in de carroussel een overzicht van diverse projecten die wij hebben afgerond. Klik op het project voor meer informatie en ontdek wat we allemaal in huis hebben!

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur een e-mail Bel 0113-220104 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf