Haaxman Lichtreclame B.V.

Communicatieweg 2, 3641 SE Mijdrecht

Historie

De geschiedenis van Haaxman begint al in 1894. Licht is het verschil tussen wel of niet gezien worden. Eigenlijk is dit de oudste reclame truc: dé manier om ergens de aandacht op te vestigen. Pas als er licht is kunnen we visueel communiceren. Licht kan U laten zien wie of wat U bent, waar U staat en wat U belooft.
Voor Willem Haaxman bleek die gedachte in 1894 een gouden vondst. Zijn technisch bureau legde zich toe op lichtreclame en was op dit gebied al snel een specialist. Zo introduceerde W. Haaxman in 1922 neonlichtreclame in Nederland.

In 1982 werd Haaxman onderdeel van The Pearce Signs Group, de grootste en tevens oudste ‘sign maker’ van Europa, opgericht in 1791.

Sinds 2002 is Haaxman weer een zelfstandige onderneming en gevestigd in Mijdrecht. De expertise die het bedrijf in al die jaren heeft opgebouwd is indrukwekkend. In het licht van dat verleden zijn continuïteit en constante hoge kwaliteit geen loze kreten. Mede daardoor neemt Haaxman Lichtreclame momenteel een positie in waarop U als opdrachtgever kunt bouwen.

Nationaal en internationaal laten wij uw licht gráág schijnen!

Kwaliteit, kennis en certificering

Lichtreclame moet voldoen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarom zijn wij pas tevreden als we zelf ons product hebben geïnstalleerd en zien dat het perfect functioneert. Onze medewerkers hebben niet alleen verstand van de toegepaste technieken en materialen, maar ook van de grafische aspecten van visuele communicatie, de lokaal geldende voorschriften en gemeentelijke vergunningsaanvragen. Regelmatige training en bijscholing, plus het feit dat we door DEKRA VCA-gecertificeerd zijn, geven u extra zekerheid.

Haaxman Lichtreclame BV is bovendien lid van Techniek Nederland en SI’BON.

Kamer van Koophandel Utrecht 34186893

**** E X T R A   N I E U W S  ****

Facilitaire Beurs 2022 op 8-9-10 juni!

Op 8, 9 en 10 juni 2022 vindt in Utrecht de Facilitaire Beurs plaats. Gaarne nodigen wij u uit om op één van deze dagen de Facilitaire Beurs in Utrecht te bezoeken! Haaxman Lichtreclame is met een stand te vinden in HAL 10.
Gratis toegang voor wie tot de doelgroep behoort!

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is een B2B evenement en voor wie tot de doelgroepen behoort, gratis toegankelijk. Na het voltooien van uw registratie krijgt u een link in uw mailbox naar uw digitaal toegangsbewijs. Neem dit toegangsbewijs op uw smartphone of als print mee naar de beurs. Aan de entree van de vakbeurs verkrijgt u hiermee uw badge.

Voor de registratie wordt gebruik gemaakt van uw eigen persoonlijke, zakelijke, e-mailadres. Daarom is het noodzakelijk dat u op dit moment toegang heeft tot uw mailbox om de registratie te kunnen voltooien.

Door het invullen van het registratie gaat u akkoord met onze privacy-verklaring.

NEEM UW COLLEGA OOK MEE!

Registratie voor particulieren
Gebruikt u een e-mailadres dat ons registratiesysteem (in eerste instantie) als particulier aanmerkt, dan nemen wij uw aanvraag in behandeling en kan deze worden afgewezen. Hiermee komen wij zo veel mogelijk tegemoet aan de wens van de exposanten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die bij dit B2B evenement bij voorkeur professionals uit de doelgroepen willen ontvangen.

We praten u graag bij onder het genot van een kopje koffie!

Link om te registreren:
https://www.databadge.net/vfg2022/reg/?link=cbdd5488c9233360b240

Stuur een e-mail Bel 0297-383344 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf