Haan Reclamewerk B.V.

Truerderdyk 4B, 9051 JC Stiens

Totaalontzorger in reclamewerk

Haan Reclamewerk is een SI’BON erkende signmaker met een sterk aanbod van reclamediensten voor binnen en buiten. We gebruiken onze ervaring om klanten zichtbaar te maken op die plekken waar dat voor hun het meest effectief is. Omdat we één van de grotere Signmakers van Nederland zijn, hebben we alles in huis om jouw visuele communicatie van ontwerp tot montage in eigen beheer te regelen. Landelijke winkelketens, marktleiders in zakelijke dienstverlening, horecabedrijven en overheidsinstellingen doen daarom graag zaken met ons. En dat vaak al vele jaren lang!

  • Ruim 40 professionals staan voor je klaar
  • Alles in eigen beheer geregeld
  • Van Stiens tot Maastricht
  • Voor bedrijven, retailketens, overheid en horeca
  • Actief en betrokken

Onze expertises

Van ontwerp en productie tot de montage en het onderhoud, we doen het allemaal met eigen mensen en machines. Zo kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en keer op keer waarmaken wat we beloven. Of het nu een lokale, regionale of nationale campagne betreft, we gaan voor het beste resultaat!

Maak kennis met onze specialismen:

Duurzaam en betrokken

We denken het liefst in oplossingen voor de lange termijn. Hoogwaardige kwaliteit op een verantwoorde manier geproduceerd. We hebben een sterke binding met de eigen regio, voor de productie maar ook als maatschappelijk betrokken onderneming. Zo zetten we regionale evenementen op de kaart met onze signing en geven we jong talent de kans om te groeien. Een samenwerking met de Vereniging Circulair Friesland helpt ons de duurzame ambities waar te maken.

SI’BON kwaliteitskeurmerk

Kies je voor Haan Reclamewerk, dan kies je voor de zekerheid van een door SIBON erkend signbedrijf. Dit keurmerk is de beste garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Het laat ook zien dat we duurzaam en veilig werken. Op al onze leveringen zijn standaard de SIBON voorwaarden van toepassing.

Zekerheid met 3M garantie

Haan Reclamewerk heeft ruim 30 jaar ervaring met 3M. Als gecertificeerd dealer kunnen we onze klanten optimaal advies geven over de producten van deze marktleider in sign- en printmateriaal. Met de 3M garantie weet je zeker dat de toegepaste materialen jarenlang de gewenste uitstraling behouden.

Op zoek naar een betrouwbare partner in signing?

Laat je inspireren door de cases en de inspiratiepagina met foto’s op de Haan Reclamewerk website. Nieuwsgierigheid gewekt? Via de buttons hierboven kom je direct in contact met ons team.

Stuur een e-mail Bel 085-0509200 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf