Greazy Customs

Dalkruidbaan 107, 2908 KC Capelle aan den IJssel

Wie is? Wat is? Greazy Customs. Wij zijn een jong, fris en groeiend bedrijf boordevol iedeeën waar geen gebrek is aan creativiteit. Greazy Customs houdt zich voornamelijk bezig onder het kopje “automotive” in de sign branche. Zo’n 85% a 90% van alle werkzaamheden bestaan uit het plakken/wrappen/tinten van voertuigen de andere procenten worden verdeeld onder het architecture, denk aan bijvoorbeeld het wrappen van een keuken, koelkast etc., en bijvoorbeeld vlakglas voorzien van privacy/zonwerende/etched folies.

Onze klanten zijn voornamelijk autodealers, autodealers in de exclusievere series, klein bedrijf en particulier. Ook maken wij zeker geen onderscheid wat je vaak wel ziet gebeuren. Vorige week staat hier een Rolls-Royce Cullinan binnen, maar iemand met een Kia Picanto is ook gewoon van harte welkom. Wij willen dat een ieder zich meer dan welkom en gehoord voelt.

Michael Jansen is Greazy Customs in september 2018 gestart. Alles opgebouwd met behulp van 2 dingen, ervaring en hele goede vrienden. Tja, wie heeft er tegenwoordig nog geld nodig? Michael heeft Greazy Customs in nog geen 4 jaar tijd met precies € 0,- op de kaart weten te zetten, iets waar hij tot op de dag van vandaag nog zeer trots op is. Michael is sinds september 2002 fulltime actief in de sign industrie dus sprake van een kleine kennis is zeker aanwezig.

Waar is Greazy over 5 jaar? Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Ik hou zelf van nieuwe ontwikkelingen, nieuwe dingen proberen en zeker van een uitdaging. De jaren vliegen je eigenlijk sowieso al om de oren, dat ik liever denk aan nu en niet aan de toekomst. Wij willen mooie dingen maken, perfecte kwaliteit leveren en just Go with the flow. Tijd zal het leren.

Greazy Customs is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 06-43007391 Bezoek onze website

Ons specialisme:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf