Geraerts & Helsen b.v.b.a.

Sint Jozefstraat 6, B-3940 Hechtel-Eksel

Geraerts & Helsen is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1991 en sedert 2011 ook actief in de sign sector als MAD-Creation, welke zich als creatieve tak vnl. focust op signmaking en XXL printing (autobelettering, raam & muur decoratie, banners, displays, reclame borden & zuilen – voor zowel binnen- als buitengebruik).

Dankzij onze jarenlange ervaring, de nodige opleidingen en certificaten bestaan onze diensten verder uit grafische vormgeving, borduurwerken, textiel bedrukking, digitaal drukwerk en gepersonaliseerde geschenken.

Dit verwezenlijken wij van ontwerp tot eindproduct in eigen beheer dankzij ons machinepark met de bijhorende after-service.
Voor specifiekere projecten werken wij graag samen met ervaren partners;

Voor elk uniek signproject werken wij graag nauw samen met u als klant.
Via een kennismakingsgesprek zetten wij uw specifieke wensen om in een product dat in de kijker komt te staan.
Wij helpen uw project te realiseren vanaf de creatie van een ontwerp tot de uitwerking van het afgewerkte product en zelfs de montage ter plaatse.

Naast signmaking verzorgen wij ook digitaal drukwerk zonder een verplichting van oplages, wat een hogere kwaliteit mogelijk maakt en tevens milieuvriendelijker is.
Daar elk stuk handmatig wordt behandeld en gecontroleerd wordt kunt u zeker zijn van een perfect resultaat.

Ons creatief brein zorgt er dan ook voor dat wij niet graag stil zitten en veel experimenteren zodat de uitdaging niet groot genoeg kan zijn.
Daarom wordt bijna elk materiaal of object bedrukt en/of gewrapt en wordt een uniek item gecreëerd.
Voorbeelden van onze realisaties kan u terug vinden op onze webpagina of facebook.

Geraerts & Helsen bvba is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 00-32-477-705546 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf