Fri-Jo Lichtreclame B.V.

Netwerkweg 21, 1033 MV Amsterdam

Wij zijn Fri-Jo Lichtreclame B.V.

een creatief signbedrijf met een accent op lichtreclame. Al onze reclame-uitingen worden met vakmanschap en ambachtelijke aandacht gemaakt. Wij werken uw idee uit op basis van wederzijds vertrouwen. Dat is voor ons erg belangrijk. Een offerte uitbrengen is voor ons maatwerk. Graag maken wij eerst kennis met elkaar. Om aan de hand van uw idee, uw wensen met een spetterende aanbieding te komen!

Onze meerwaarde is

een sterk design, een efficiënte productie en een sterke logistieke organisatie.

Wij zijn heel erg goed in

alle vormen van lichtreclame, zoals doosletters, ledverlichting, lichtbakken en neonreclame.

Dit doen we ook

Bewegwijzering, de productie van promotiematerialen en natuurlijk verzorgen wij ook de visuele communicatie op bedrijfswagenparken en zelfs scooters en boten.

Wij doen dit

al meer dan 55 jaar, want Fri-Jo Lichtreclame is in 1960 opgericht. We maken van uw idee een creatieve en eigentijdse reclame-uiting. Dit kunnen we in korte tijd voor u doen, want alle benodigde disciplines vindt u bij Fri-Jo onder één dak: van de ontwerpstudio tot de productiewerkplaats. Met de grote hoeveelheid aan productietechnieken en het gebruik van verschillende soorten materialen, geven wij uw signs en mooie decoraties industrieel vorm. We zorgen er ook voor dat de signs worden geplaatst. Ons montageteam brengt XL-full color decoraties aan in kantoren en winkels. Wij monteren zelfs buiten op grote hoogte. Uiteraard gebeurt dit pas nadat we de nodige vergunningen voor u hebben aangevraagd en deze zijn goedgekeurd.

Aftersales

Ook na het installeren van een lichtreclame laten wij u niet in het donker staan. Regelmatig komen wij bij u terug voor controle en onderhoud. Zo kunt u zelf ervaren wat onze tevreden klanten al weten: wij zijn nog nooit te licht bevonden.

Keurmerken

Bij ons staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop, we zijn VCA gecertificeerd. Al onze medewerkers hebben een VCA-diploma: dit staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om veiliger en bewuster te werken.

Wij vinden het belangrijk aan duurzame bedrijfsvoering te doen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). De materialen die wij gebruiken zijn hout, metalen, glas en Pvc-vrije kunststoffen. Wij gebruiken XL-printtechnieken met watergedragen, geurloze inkten.

Wij werken o.a. voor:

AMC Universiteit van Amsterdam · Coolcat · D-Reizen · Eetsalon Van Dobben · Kwikfit Autoservice · SNS Bank.

Misschien binnenkort ook voor u. Klik snel op de buttons hieronder.

Fri- Jo Lichtreclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 020-6337744 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf