Folietotaal

Pyriet 5-6, 9207 GK Drachten

Folietotaal in Drachten is een creatief bedrijf dat bestaat uit een jong, dynamisch en flexibel team van vier allround signmakers. Dit zijn echte specialisten die de meest uiteenlopende reclame-uitingen voor u kunnen verzorgen.

Hèt adres in Friesland

Zo zijn wij hèt adres in Friesland voor het professioneel laten wrappen, tinten en blinderen van uw auto. Met ruim 10 jaar ervaring in het blinderen van autoruiten, staan wij garant voor een perfect resultaat dat vergelijkbaar is met een originele fabriekstint. Voor een groot aantal autodealers zijn wij zelfs huisleverancier als het om blindering gaat. Wij onderscheiden ons duidelijk in de afwerking en de kwaliteit bij de oplevering van onze producten en door ons specialisme op dit gebied hebben wij een nauwe samenwerking met collega signbedrijven weten op te bouwen.

Met kwalitatief hoogwaardige folies van 3M, Avery, Arlon en Bruxafol leveren wij maatwerk aan zowel particulieren als bedrijven. Voor het professioneel wrappen van uw boot draaien wij natuurlijk ook onze hand niet om. Bekende klanten op dit vakgebied zijn De Vries Yachtpainting en Zarro Yachts.

Folietotaal werkt voor autodealers als ABD Renault (met meerdere vestigingen in Friesland), Renault Ter Wolde, Ford Sutherland en Auto Walinga. Wij verzorgen ook de voertuigreclame voor de wagenparken van onder andere Van Der Wiel Transport, AchilleonZorg en de PTH Groep.

Wij doen nog meer behalve wrappen, tinten en blinderen!

Voor het beletteren van uw bedrijfswagen of voor advies en montage van bijvoorbeeld zonwerende raamfolie op uw gevel bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn meesters in het aanbrengen van isolatiefolie, veiligheidsfolie of projectiefolie, mogelijkheden te over! Of wat te denken van de zogenaamde privacy en designfolie? Wij kunnen het logo van uw bedrijf, een tekst of andere creatief ontwerp uit deze folie snijden (plotten) en op glas monteren, zodat er een persoonlijke en exclusieve manier van privacy wordt gecreëerd.

Voor alle opdrachten geldt dat wij ruimschoots de tijd nemen om voor u een mooi ontwerp te maken en tijdens het gehele proces samen met u te kijken naar alle mogelijkheden. Persoonlijk en direct contact vinden wij daarbij heel belangrijk.

Bij de montage van onze projecten staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers over een VCA-diploma.

Folietotaal is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 051-2354036 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf