FaberExposize B.V. Amsterdam

Deccaweg 30, 1042 AD Amsterdam

FaberExposize – Your Best Visual Experience

FaberExposize B.V. Amsterdam is een enthousiaste club mensen met een passie voor Large Format Print Projecten. Vriendelijk en behulpzaam, maar ook zeer creatief en innovatief. Iedere dag opnieuw op zoek naar het allermooiste.

Van een reclamebord, vlag, lichtreclame, interieurdecoratie tot aan de verhuur van digitale LED-billboards. Voor het gehele traject kunt u bij ons terecht. Als specialist in branding en zichtbaarheid luisteren wij naar uw verhaal en nemen dit mee in het realiseren van een creatieve oplossing voor de vraag. Of het nu gaat om het creëren van een optimale sfeer en/of het overbrengen van een boodschap.

Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om. Zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Daardoor kunnen wij ook op korte termijn leveren!

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij FaberExposize aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en pvc-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met water gedragen inkten. Door laatstgenoemde zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

FaberExposize heeft vestigingen in Amsterdam, Zoetermeer en Eindhoven. Buitenlandse vestigingen van FaberExposize vindt u in Duitsland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Amerika en Thailand.

Contact ons

Onze website laat zien wat wij allemaal in huis hebben. Ook vind je er aansprekende en opvallende projecten. Zoals geprint behang voor het Rijksmuseum, mega-T-shirts voor het EK voetbal en vlaggen voor het muziekevenement North Sea Jazz.

Wij brengen graag een offerte uit, maar maken liever eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen een voorstel te doen voor een spetterend ontwerp en uitvoering.

FaberExposize Amsterdam is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande buttons.

Stuur een e-mail Bel 088-4801100 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf