Faber Reklame B.V.

Ambachtsweg 12, 9645 LV Veendam

Wij zijn Faber Reklame en sinds 1976 actief als reclameproductiebedrijf.
Ons team biedt u een keur aan kwaliteitsproducten die u wellicht kunnen helpen bij de presentatie van uw bedrijf of product.

U weet als ondernemer waar u goed in bent en waar uw onderneming voor staat.
Dat het succes van uw onderneming staat of valt met wat u uitstraalt naar de markt is iets wat we u waarschijnlijk niet uit hoeven te leggen.
Alle uitingen van uw bedrijf, van briefpapier tot reclameborden, van autobelettering tot lichtreclame, hebben uiteindelijk maar één doel:

Hierbij geldt een universele wet: de stemming die uw bedrijf oproept bepaalt het (koop)gedrag van uw afnemers.

En daarin komen dingen heel precies: het gaat om een combinatie van een goed logo, het juiste lettertype, een strakke lay-out en natuurlijk om de juiste uitingsvorm op de juiste plaats.

Creëren zonder grenzen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om over vertrouwde wegen te blijven wandelen… Wanneer u écht vernieuwend wilt communiceren en met uw bedrijf in het oog wilt springen moet u toch eens met ons creatieve team komen praten. Hoe we werken? Allereerst gaan we met u de diepte in om helder te krijgen wat er precies moet gebeuren.
Alles wordt zeer zorgvuldig met u afgestemd en vervolgens gaan we aan de slag.
We bedenken en ontwerpen de uitingen die helder, origineel, wervend en bovenal to-the-point zijn.

Uw uiting moet prikkelen, verrassen en bovenal de goede gevoelswaarde hebben. En gelooft u ons, dat leidt tot zeer verrassende resultaten die effect hebben.
Wij zorgen voor een plezierig contact waarin kwaliteit, creativiteit, eerlijkheid, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht centraal staan.

Doordat wij de gehele productie van de uit te voeren onderdelen in “eigen huis” vervaardigen, beheersen we niet alleen de kwaliteitsnormen, betrouwbare levertijden, maar ook de kosten.
Ons eigen montageteam zorgt er tenslotte voor dat uw uiting op professionele wijze wordt aangebracht.
Wij zijn daarbij niet regionaal gebonden, want wij opereren landelijk.

Wat een gemak, bij Faber Reklame alles onder één dak!

Faber Reklame B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

***** EXTRA NIEUWS*****

Smart Folie. Met een druk op de knop naar privacy!

Smart Folie
PDLC folie of Polymer Dispersed Liquid Crystal (ook wel PDLC film genoemd) is een uniek folie dat op transparante oppervlakken – meestal ramen – wordt geplakt. De folie kan door middel van een stroompje elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop of schakelaar. Op die manier kunt u zelf bepalen op welke momenten privacy gewenst is.

Hoe werkt PDLC Folie
De PDLC Folie van Smart Folie is een folie opgebouwd uit meerdere lagen. De middelste laag bestaat uit vloeibare kristaldelen, de zogenoemde PDLC-laag (Polymer Dispersed Liquid Crystal). Met behulp van elektrische geleiding bewegen deze kristaldelen zich naar dezelfde richting. Dit zorgt ervoor dat de folie een transparante oppervlakte wordt waar je doorheen kunt kijken. Zet je de stroom uit, dan gaan de kristaldeeltjes uit elkaar waardoor de folie ondoorzichtig wordt. Je kunt er dan niet meer doorheen kijken.

Gecertificeerde dealer
Wij zijn een gecertificeerde dealer van Smart Folie. Onze monteurs zijn stuk voor stuk opgeleid en verzorgen de installatie/montage. Zij zorgen ervoor dat de Smart Folie perfect wordt toegepast binnen de gewenste situatie.

Voor een filmpje klikt u HIER!

 

Stuur een e-mail Bel 0598-617517 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf