Expo-Etcetera bvba

Kalkoven 1, B-1820 Melsbroek

Hoeveel tijd krijgt u om een positieve eerste indruk na te laten? Een handvol seconden, meer niet.

Reeds meer dan 25 jaar focust Expo-Etcetera BVBA in Melsbroek (omgeving Brussel) nu al op dat handvol seconden en op die eerste indruk.

Onze expertise ligt op het vlak van de visuele communicatie. Concreet: we produceren allerhande displaysystemen, stands, en digitale prints op groot formaat. Op deze terreinen bieden we onze klanten een breed aanbod, absolute topkwaliteit en een service op maat.

Met impact en flexibiliteit als grote troeven neemt de mobiele display vandaag als reclamedrager en presentatiemedium een prominente plaats in. Of het nu om pop-up systemen, roll-up bannerdisplays of andere systemen gaat, bij Expo-Etcetera vindt u ze in alle mogelijke varianten. En tegen uiterste competitieve prijzen.

Daarnaast kunt u op ons rekenen voor de creatie, productie en levering van digitale prints op groot formaat. Een aparte afdeling binnen Expo-Etcetera staat ter zake garant voor een echte van A tot Z service. Naargelang de toepassing en uw voorkeur drukken we met Eco-solvent, latex of sublimatie inkten op dragers als doek, banner, zelfklevend textiel of andere dragers.

Ook voor stands voor job- of vakbeurzen, congressen of andere evenementen, biedt Expo-Etcetera BVBA een full-service: van concept over 3d-voorontwerp, grafisch ontwerp en productie. Dit met inbegrip van de bijhorende diensten zoals op- en afbouwservice, transport en stockage. Meer specifiek zijn we gespecialiseerd in modulaire stands op maat die meerdere malen in diverse settings gebruikt kunnen worden.

Waarom kiezen voor Expo-Etcetera BVBA?

U kiest voor een partner die zich stap voor stap tot één van de specialisten in mobiele displaysystemen ontwikkelde, een uitgebalanceerd productgamma aanbiedt en over een vlot bereikbare showroom nabij de Brusselse ring beschikt.

  1. Het gamma is breed en de prijs-kwaliteitverhouding optimaal. Daarbovenop geniet u uitgebreide productgaranties, zelfs levenslange garantie op de merkproducten.
  2. Als pionier in digital printing op grote formaten volgt Expo-Etcetera de nieuwste technologische evoluties op de voet. Zo bent u te allen tijde verzekerd van ‘state of the art’-prints.
  3. Omdat personalisatie en printing in eigen huis gebeuren, heeft Expo-Etcetera volledige controle over de productieplanning en de kwaliteit van het eindproduct.
  4. De dienstverlening is erg uitgebreid, zowel voor als na verkoop. Zo kunt u behalve voor de aankoop bij Expo-Etcetera o.a. terecht voor de levering, plaatsing en huur van presentatiesystemen.

Expo-Etcetera BVBA is sinds 2006 een specialist in kleursublimatie. Een druktechniek die door ons veel wordt toegepast op textiel voor displays tot aan grote beursstands. Hiervoor hebben wij een indrukwekkende kalander, waarmee wij met warmte de inkt van de full color prints in de vezels van textiel laat vloeien. Ook het confectioneren vindt plaats in eigen atelier.

Laat uw project uitvoeren van a tot z, gaande van het creatief standontwerp, tot de stockage van uw goederen. Zelfs de integratie van audio-visuele middelen kan u aan ons toevertrouwen. Wij bieden de volgende diensten aan: 3D- en grafisch ontwerp, printproductie en confectie, op-en afbouw, transport, stockage en ook verhuur van standaard stands.

Tevens kunnen wij de opslag van beursstands en displaysystemen verzorgen. Dit vindt plaats in een geconditioneerde ruimte op eigen locatie.

Expo-Etcetera BVBA is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 00-32-22-558787 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf