Estrada Rotterdam

Klokweg 14, 3034 KK Rotterdam

Welkom bij Estrada Rotterdam!

Binnen- en buitenreclame in eigen huisstijl en identiteit wordt op de juiste manier zichtbaar met één perfecte afbeelding die meer zegt dan 1000 woorden. Er is geen beperking meer aan wat er wel of niet voorzien kan worden van een folie. Buiten een paar uitzonderingen op de regel zijn transportvoertuigen, objecten, metalen, kunststoffen, ramen, deuren, tafels, betonnen muren en stenen muren allemaal te voorzien van zelfklevende folies. We adviseren je graag over jouw tijdelijke of permanente uiting op jouw pand met het juiste materiaal én kwaliteit want….  je hebt maar één keer om de juiste indruk te maken!

U kunt bij ons terecht voor turn key oplossingen, styling, signing, licht, techniek & audiovisuele media, expositiesystemen en special projects.

Het ontwerpbloed zit ons in de genen, de weg naar het beste product of ontwerp in al haar eenvoud met de hoogst haalbare kwaliteit tegen de beste prijs.  Estrada biedt met haar uitgebreide pakket aan office-styling producten het alles omvattende aan. Van visual tot technische innovatie en van ontwerp tot uitvoering, desgewenst in corporate identity. Uiteraard “turn key” opgeleverd!

Estrada Rotterdam is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 010-4837258 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf