Erkamp Reclame B.V.

Van IJsendijkstraat 371, 1442 LB Purmerend

Welkom bij,

Erkamp Reclame B.V. Wij zijn een gespecialiseerd reclame-productiebedrijf in Purmerend. Met een klein team van 8 mensen zijn wij in staat om groots uit te pakken.

Bij ons kunt u terecht voor uw bedrijfsreclame in al haar aspecten. Zo voorzien wij uw bedrijfswagen van een opvallende print, verzorgen uw gevelreclame en maken wij grootformaat prints, vlaggen en spandoeken in uw huisstijl.

Ook zijn wij een goede partner voor onder andere museums, interieurontwerpers, etaleurs, en architecten. Wij denken mee over mogelijk en beschikken over een uitgebreid machinepark met verschillende technieken. Uv printers/ Ecco solvent printers / latex printers / plotters / frezen / rillen/ transfertechnieken of sublimatie.

Korte lijnen, en een uitgebreid machinepark staan tot uw beschikking. Als onderdeel van het grotere geheel kan Erkamp een belangrijke bijdrage leveren aan een goed eindresultaat. Mooie woorden natuurlijk maar als u echt wil weten of het klopt dan kunt u altijd even bellen voor een afspraak. U bent van harte welkom in ons bedrijf voor een kleine tour! Of wij komen naar u toe om even kennis te maken.

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn: een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. Met een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Contact ons

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Erkamp Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0299-423328 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf