Elenbaas Print & Sign

Slabbecoornweg 7, 4691 RZ Tholen

Elenbaas Print & Sign in Tholen heeft zich grotendeels gespecialiseerd in voertuigreclame, maar als Erkend Signbedrijf bieden we ook uitgebreide diensten op het gebied van interieurstyling en gevelreclame. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit midden- en kleinbedrijven.

De oorsprong van Elenbaas Print & Sign in Tholen gaat terug tot 20 jaar geleden, toen Carrosserie Elenbaas in Poortvliet een signafdeling oprichtte. In eind 2019 hebben we Schoonen Spuiterij & Reclame in Tholen overgenomen, en vanaf dat moment zijn we verder gegaan onder de naam Elenbaas Print & Sign.

Wij ontwerpen en produceren voertuigreclame, gevelreclame, reclameborden, raamdecoratie, of andere vormen van zichtbaarheid voor uw bedrijf. Bij ons in Tholen hebben we uitgebreide expertise in het realiseren van diverse soorten signing en printwerk in de regio Zeeland en West-Brabant.

Bij Elenbaas Print & Sign begrijpen wij hoe u de aandacht van uw klanten en doelgroep kunt trekken. Of het nu gaat om het aanbrengen van een logo of het volledig wrappen van een voertuig, vanuit ons bedrijf transformeren we gewone voertuigen in opvallende blikvangers. We brengen folie  als een tweede huid en streven altijd naar een strak resultaat. Een vrachtwagen zien wij als een rijdend reclamebord; met zijn ruime afmetingen biedt het de perfecte ruimte voor uw boodschap.

Naast onze specialisatie in voertuigreclame bieden wij ook hoogwaardige full-color printdiensten. Met onze grootformaatprinters produceren we XXL-prints, zoals raamfolie, wandbekleding en spandoeken. We leveren haarscherpe foto’s en ontwerpen op diverse materialen, zoals folie, textiel en canvas, geschikt voor gevel-, buiten- en binnenreclame, interieurstyling, reclameborden en raamdecoratie. Dat laatste is vooral een geschikt alternatief wanneer het verboden is om een reclamebord te gebruiken. Denk ook aan fotobehang of opvallende blikvangers voor uw evenement.

Als u behoefte heeft aan creatieve oplossingen, neem dan gerust contact met ons op via de contactknoppen op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 0166-604003 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf