Édesign B.V.

Ampèrestraat 12, 6716 BN Ede

Communicatie op maat

Édesign doet het anders! Communiceert u wat u wilt communiceren? Gericht op maatwerk, kwaliteit en positieve beeldvorming levert Édesign communicatie die bij u past. Of het nou gaat om drukwerk, gevelreclame, signing of promotiemateriaal. Wij begeleiden en adviseren u van concept tot realisatie. We zijn een Erkend SI’BON Signbedrijf.

Met kennis van de meest innoverende producten gericht op/gepaard met LCD schermen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom ontmoeten wij u graag, om te zien wie u bent en te horen wat uw wens is. Vervolgens kunnen wij een product ontwerpen, uitvoeren en plaatsen dat bij u én bij uw doelgroep past. Oude en nieuwe signing komen hier vaak samen voor verbluffende eindresultaten.

Een bedrijfsfilmpje produceren of gerichte reclameboodschappen uitzenden naar het grote publiek? Zowel voor interne als externe communicatie kunnen wij uw boodschap vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig product op het digitale scherm. De content is eenvoudig en snel te bewerken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel en voorbeeld. Want dat is Édesign: communicatie op maat. Ook standaardproducten leveren wij op maat.

Digital Signage

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Met aangepaste software en betaalbare schermen gaan de digitale ontwikkelingen in de reclame verder en worden oneindig veel mogelijkheden gecreëerd. Met digitale signage kan de interactie tussen bezoeker en bedrijf steeds effectiever benut worden. Big data speelt daarbij een grote rol, mits de gigantische hoeveelheid gegevens goed gebruikt wordt. Laat édesign uw reclame-uiting optimaliseren op het juiste moment. Zo creëert u het imago dat bij uw bedrijf past. Zowel voor uw content als voor uw digitale schermen bent u bij édesign van harte welkom voor vrijblijvend advies.

Bent u opzoek naar de passende uitstraling voor uw bedrijfspand?
Kies dan voor de slimme totaaloplossing waarin (digitale) signing en interieurstyling perfect gecombineerd worden!

Édesign B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons bovenin.

Stuur een e-mail Bel 0318-641010 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf