DURFT

Mandenmakerstraat 35B, 3194 DA Hoogvliet

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, ons bedrijf is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen? Dan kan DURFT in Hoogvliet (Rotterdam) elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp inclusief de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

In ons reclameproductiebedrijf worden in een goed geoutilleerde werkplaats met creativiteit allerlei soorten binnen- en buitenreclame gemaakt.

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Sign is een breed begrip.

Bij ons valt hier eigenlijk alles wel onder, maar toch hebben wij een opsplitsing gemaakt. Onder sign willen wij vooral autoreclame, gevelreclame, lichtreclame, belettering op borden, consoles of bewegwijzering, teksten t.b.v. boten, bakfietsen enz… laten vallen. Verder kunnen wij u ook helpen aan vlaggen, freesletters, frames aan/op gevels, restylen van complete wagenparken en kantoorpanden.

Wil men bij DURFT een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

De laatste paar jaar specialiseren wij ons in (foto)behang en banen behang voor zelfmontage.
Wij printen diverse materialen voor behang toepassingen op een maximale breedte van 1500 mm, maar kunnen ook naadloos behang leveren en monteren. Ook kunnen we doeken leveren als wanddecoratie. Opgespannen en wandvullend in frames zowel zichtbaar als onzichtbaar gemonteerd.

Decoratief zijn vooral allerlei glasfolie toepassingen. Etched glass wat een zandstraal effect geeft. Dit kan met of zonder uitgesneden figuren of teksten en gecombineerd met of zonder print.
Ook zijn er diverse andere vinyl soorten verkrijgbaar om glazen wanden te verfraaien of om privacy te creëren. Decoratief zijn ook foto’s en tekeningen op canvas of ander doekmateriaal. Uiteraard weer op ontelbaar manieren te monteren, met ringen of op een houten frame.

DURFT is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin. Uiteraard bent u ook van harte welkom op de Mandenmakerstraat 35B te Hoogvliet (Rotterdam).

Stuur een e-mail Bel 010-4722388 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf