Dox Imagemakers B.V.

Edisonweg 9, 8501 XG Joure

Bij Dox Imagemakers in Joure

hebben wij met 7 medewerkers een breed scala aan deskundigheid in huis, hiermee wordt de hele keten van idee, concept, ontwerp en creatie tot en met productie en montage bestreken. Van zowel signs in allerlei vormen, alsmede belettering en wrapping van bedrijfs- en privéwagens én lichtreclame.

In onze prachtige ruimte op de eerste verdieping van ons bedrijfspand worden met behulp van de nodige geavanceerde ontwerpapparatuur de concepten bedacht en de strategieën bepaald. Beneden in de productieruimte worden borden, doeken, vlaggen en lichtreclames gefabriceerd, geprint, gesneden en montageklaar gemaakt. We kunnen met onze apparatuur allerlei materialen in full colour bedrukken. Ook beschikken wij over een HP Latex printer, waarmee wij complete interieurbekledingen kunnen fabriceren, bijvoorbeeld met Air-Tex. Dox werkt in elk segment met meerdere mensen: ontwerpers, DTP-ers, webdesigners, beletteraars, producenten, plakkers en monteurs, van A tot Z. Wij vormen zo een professioneel team van vakmensen om een klus of project zo optimaal mogelijk voor onze opdrachtgever te realiseren.

U kunt bij ons verwachten:

Een flexibele houding, creativiteit en heldere communicatie. Door korte lijnen en direct contact kunnen we heel snel schakelen. Wij zorgen dat de uitstraling van uw bedrijf visueel en concreet uitstraalt in een reclameproduct, -campagne of -project.

Dox

is afgeleid van Doxologie, dat in het kort drie-eenheid betekent. In ons teamwerk zit deze eenheid vanuit drie disciplines: design, signing en lichtreclame. Onze synergie wordt hierdoor ook onderstreept: 1+1=3.

Trek extra aandacht

Uw bedrijf in de schijnwerpers zetten? Met de ‘verlichte producten’ (tegenwoordig vaak uitgerust met leds) die wij maken gaat dat zeker lukken. We werpen – letterlijk – binnen én buiten licht op uw zaak. Doordat wij jarenlange ervaring hebben op dit gebied kunt u rekenen op zeer vakkundige adviezen over de materialen die gebruikt kunnen worden. Ook voor de uitvoering van het geheel en de eventueel benodigde vergunning die moet worden aangevraagd kunt u bij ons terecht. Onze studio koppelt dat aan een verrassend en eigentijds ontwerp. En doordat we de productie in eigen huis doen, kunnen wij ook garant staan voor een goede communicatie en een snelle levering!

Dox Imagemakers is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies, via de buttons onderin. Wij komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook bij ons aan de Edisonweg 9 te Joure van harte welkom.

Stuur een e-mail Bel 0513-481081 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf