Doe. Reclame B.V.

Satellietbaan 18, 2181 MH Hillegom

Welkom op onze SIBON pagina!

Doe. Reclame is gevestigd in Hillegom en wordt vertegenwoordigd door Daniël Duindam.

Doe. Reclame is een nieuwe naam maar vloeit voort uit ilio reclame en We Are Many.

Ons bedrijf is uniek en heeft de beschikking over een eigen productie, studio en art director.

Doe. Reclame is in staat om grote projecten uit te voeren van A tot en met Z. Met ons team kunnen wij elk project vormgeven en uitvoeren, dit doen wij voor grote merken in Nederland en daarbuiten. Wij werken o.a. voor grote verzekeraars, banken, zorginstellingen en diverse merken uit de kledingbranche, horlogebranche en de auto- en fietsbanden industrie. Daarnaast staan wij nog steeds klaar voor de kleinere bedrijven uit de regio want door deze mensen zijn wij groot geworden.

Onze core business:

De core business van Doe. Reclame is gevel reclame, voertuig reclame en werkkleding, hierdoor kunnen wij onze klanten een unieke ‘one-stop-shop’ ervaring bieden voor alle indoor en outdoor communicatie vraagstukken. Eén ‘look and feel’ voor uw bedrijfspand, voertuigen en medewerkers richting uw klanten.

Doe Reclame heeft een state of the art productieruimte en heeft de beschikking over printers van Mimaki (1,60), Summa S Class S2 160T, Inka Onset (1,50 x 3,14) Zund freesmachine en een applicatietafel van Bubble free. Wij werken met folies van Orafol en 3M, daarnaast zijn wij dealer van de merken Helly Hansen, Dassy, Puma en Quick.

Om alles in goede banen te leiden werken wij met Print Factory, hierdoor leveren wij altijd op tijd met de juiste kwaliteit.

Mocht u interesse hebben in een kennismaking met ons “wonder team” Bel dan gerust via 0252 50 80 50  met Daniël of Daan (om het makkelijk te maken;-) en maak kennis met de professionals van ons mooie sign en workwear bedrijf.

Doe. Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0252-532801 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf