DENQ’R Signmakers

Riga 4D, 2993 LW Barendrecht

Erkend Signbedrijf Denq’r Signmakers in Barendrecht is gespecialiseerd in voertuigreclame, en indoor en oudoor signing.

Carwrapping
Een van onze specialismen is het wrappen van bedrijfswagens met folie. Dat kan voor een reclame uiting zijn. Ook kunnen we beschermende folie aanbrengen om de lak te behoeden voor steenslag, krassen en vliegen. Deze glasheldere folie wordt onzichtbaar aangebracht op alle delen van de bedrijfswagen waar bescherming nodig is. Verder zijn we ervaren in het tinten van ruiten. Wij doen ook demontage; met professionele middelen verwijderen we de reclame en reinigen het voertuig.

Indoor
Glasfolie (decoratief en voor veiligheid), bewegwijzering, op maat gemaakte beursstand in huisstijl, digital signage (op schermen tonen van content) en stickers. Uw muur toveren we om tot een ware eyecatcher met een fantastische print. Dit kan met verschillende printmaterialen (zoals Airtex, behang en muurfolie) die haarscherp geprint worden. Voor elk type ondergrond en afmeting zijn er speciale toepassingen. Andere indoor producten die we aanbieden zijn wandpanelen en textielframes, en het wrappen van meubels, deuren, kozijnen, keukens en vele andere items. Ook voor raambekleding (gordijnen of rolscreens) kunt u bij ons terecht.

Outdoor
Als signingbedrijf zijn we ook gespecialiseerd in (led) lichtreclame, gevelletters en frames, variërend van traditionele buizenframes tot blinde systemen waar geen frame meer te zien is.  Daarnaast maken we vlaggen met full colour bedrukking en vlaggenmasten die kunnen worden uitgevoerd met kantelmast of lierbediening en in verschillende hoogtes en RAL-kleuren.

Duurzaam
Bij elke survey, naast de veiligheidsmeting en het inmeten, kijken we naar items die verwijderd moeten worden. We maken een plan welke producten gerecycled kunnen worden, en welke producten gescheiden moeten worden. Wij gebruiken geen plastic inpakmaterialen. Lichtreclame en bewegwijzering wordt ingepakt in verhuisdekens. Ons productieproces delen wij met behulp van speciale software zo in dat de grondstoffen nauwelijks afval opleveren.

Signs huren
Soms is huren handiger. Bijvoorbeeld wanneer tijdelijk een reclame aanhanger nodig is, een presentatiewand of een mobiele vlaggenmast. Ook dat kan bij Denq’r Signmakers.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 0180-849901 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf