De Vries Project Design B.V.

Park Forum 1037, 5657 HJ Eindhoven

De Vries Projekt Design is een totaalaanbieder op het gebied van bewegwijzering, lichtreclame, narrowcasting en audio-visuele systemen. Het bedrijf bestaat sinds 1993 en heeft een jarenlange expertise in deze sector.

De Vries Projekt Design is een Erkend Signbedrijf. Het biedt een ruim assortiment aan producten en diensten. Eén van onze specialismen is binnen- en buitenbewegwijzering.  We beheersen het proces dat inspeelt op menselijk gedrag waardoor routes naar locaties, herkenbaarheid van gebouwen én routing in gebouwen worden vertaald naar een logische infrastructuur.

Verder richten we ons op lichtreclame, narrowcasting, huisstijlprojecten, projectinrichting en audio-visuele systemen. Van standaardproducten tot zeer specialistisch maatwerk, De Vries Projekt Design heeft de oplossing voor elke vraag.

Huisstijlprojecten
Met een jarenlange expertise op facilitair gebied en een zeer uitgebreid productenpakket is De Vries Projekt Design in staat om alle elementen perfect op elkaar af te stemmen. Hierdoor krijgt de opdrachtgever een uitstekende vertaling van de huisstijl en organisatie naar een duidelijk herkenbaar beeld met een heldere representatieve uitstraling.

Productie
Alle producten van De Vries Projekt Design worden in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. In het bedrijfspand op Eindhoven Airport werken vakkundige monteurs aan een onberispelijke installatie van de producten.

Innovatie
De Vries Projekt Design staat voor onderscheidende innovatiekracht op verschillende gebieden. Met in eigen huis ontwikkelde producten levert het bedrijf duurzame oplossingen. De Vries Projekt Design is altijd een stap verder en kan daardoor de laatste innovaties als eerste aanbieden.

De Vries Projekt Design werkt voor toonaangevende opdrachtgevers. Van onderwijs en overheid tot gezondheidszorg en industriële klanten. We zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van de ISO 9001:2000 en ISO 14001 certificaten. De Vries Projekt Design heeft een uitgebreide en landelijk werkende service- en onderhoudsdienst. Een storing of schade kan telefonisch of naar keus via een webportaal worden gemeld en gevolgd.

Voor meer informatie over de producten en diensten van De Vries Projekt Design kan contact worden opgenomen via de contactknoppen op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 040-2064400 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf