De Plakboer

Nijverheidsweg 20Q, 2821 AW Stolwijk

De Plakboer in Stolwijk is gespecialiseerd in car wrapping, gevelreclame, glasfolie, vlaggen, spandoeken, strechframes en Airtex.

Carwrapping
Een van de skills is carwrapping. De Plakboer voert een carwrap uit die nauwelijks te vergelijken is met het daadwerkelijke spuiten van een voertuig. Er is een ruime keuze aan carwrap kleuren, zowel mat als glanzend of full-color. Ook color-match is mogelijk. Voor tijdelijke acties wordt folie gebruikt die gemakkelijk te verwijderen is. De Plakkboer wrapt bakwagens, motoren, bakfietsen, vrachtwagens en bouwketen, maar ook meubels, keukens en receptiebalies. Dat kan op locatie of bij de Plakboer in Stolwijk. De Plakboer kan ook het ontwerp voor zijn rekening nemen.

Gevelreclame
De Plakboer is ook thuis in verlichte en onverlichte reclame, zoals een lichtbak aan de gevel of een spandoek in frame. Wij geven advies over hoe een ontwerp worden afgestemd op de huisstijl van het bedrijf en het pand. In een demohoek kunnen verschillende opties van gevelreclame (lichtbak, gevelletters, verlichte doosletters of plaat materiaal) worden bekeken.

Glasfolies
De Plakboer heeft glasfolies in vele soorten en formaten. Deze zijn onder andere geschikt voor een logo of slogan/tekst op een entreedeur, spreekkamer, praktijkruimte. Ook beplakken we complete glaswanden en gevels met full-color-, melkglas of one way vision folies. Daarnaast leveren we zonwerende folie en tijdelijke raamfolie, voor acties of het afdekken van ramen tijdens een verbouwing.

Vlaggen en meer
De Plakboer levert een breed scala aan vlaggen; gevelvlaggen, mastvlaggen, kioskvlaggen, raamvlaggen, beachvlaggen, golf- en bootvlaggen. Ook kunt u bij ons terecht voor lichtgewicht stretchframes met lichtgewicht polyester brandvertragend doek. En is er binnen een make-over nodig? Met Airtex geven we wanden een compleet andere uitstraling. Het is naadloos en afwasbaar en wij kunnen aangeleverde beelden in hoge resolutie erop printen.

Ruim 25 jaar ervaring
Het signbedrijf bestaat sinds juni 2011. Dat was toen nog onder de naam SignApply, waarmee eigenaar Marco Boer drie jaar lang op zzp-basis montagewerkzaamheden verrichtte voor reclame bedrijven. Hij had toen al 13 jaar ervaring opgedaan bij reclamebedrijven door heel Nederland met werkelijk alle reclame montages die er bestaan. Na drie jaar nam Boer steeds meer eigen opdrachten aan en werd het tijd voor een eigen bedrijf met een pand en machines. De Plakboer is een klein en gezellig team, iedereen heeft zijn eigen skills.

De Plakboer is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 0182-769252 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf