De Kleverij

Kortijzer 1, 5721 VE Asten

HAVE A BREAK. HAVE A STICKER
Klevend in welke vorm dan ook.

Voor alles wat met folie te beplakken is, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor voertuigbelettering, gevelreclame, raambelettering & raamdecoratie, reclameborden, lichtreclame, spandoeken, bewegwijzering en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij waar we over praten. Wij maken vooraf een ontwerp met prijsopgave. In overleg komen we samen met u tot het beste resultaat.

BORDEN
Dibond, PVC, staal of hout? De Kleverij maakt uw reclameborden op maat. Van naambordje tot bouwbord. We gebruiken weerbestendige materialen en het full colour printwerk wordt afgewerkt met een beschermend UV- laminaat.

SPANDOEKEN
Wij leveren spandoeken in alle maten en kwaliteiten. Wilt u alleen het spandoek? Of wilt u het spandoek met buis of ander spansysteem? Indien gewenst zorgen wij voor de montage.

DECO-DOEKEN
Creëer een nieuwe look in iedere winkel, kantoorruimte, vergaderzaal of thuis. Een deco-doek is een textieldoek voorzien van een siliconen pees aan alle randen. Uiteraard is het deco-doek bedrukt. Het is een ideaal product als u wel eens wilt wisselen van afbeelding. Wij monteren een aluminium frame in de gewenste afmeting, waarin het deco-doek wordt opgespannen. Het doek is makkelijk te verwisselen en de oude doeken kunt u bewaren en eventueel later weer plaatsen. Ook leverbaar met geluidsabsorberend materiaal, ter verbetering van de akoestiek.

GEVELS & ZUILEN
Kort maar krachtig: Gevelreclame is er in vele vormen. Wij stemmen uw huisstijl af op uw pand. Vestig met een reclamezuil de aandacht op uw bedrijf. Van subtiel tot massief, van standaard tot creatief. Een gevelreclame en een zuil versterken elkaars aandacht en gaan dus heel goed samen.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Uit gemak zoekt men vaak op internet naar stockfoto’s. Josien van Geffen versterkt uw uitstraling met persoonlijke beelden. Door fotografie breng je een gevoel, een sfeer en emoties over. Persoonlijke beelden laten meer zien dan standaard plaatjes. Laat uw bedrijf of producten zien met professionele beelden. Voor alles wat vast te leggen is in beeld. Denk aan portretfoto’s voor social media, producten, bedrijfsruimtes, bedrijfspanden, teamfoto’s en beelden voor een bestickering.

STRAALSTICKERS
Deze stickers worden veelal toegepast om logo’s en/of teksten te stralen op diverse ondergronden. De Kleverij is dé specialist in het produceren van straalstickers en levert dagelijks aan nationale en internationale bedrijven.

GLASFOLIE
Leverbaar voor warmtewering en privacy. Breng getinte folie aan op de binnen-of buitenzijde van ramen, in diverse gradaties of spiegelend. Toepasbaar op kantoorramen, serres en lichtstraten.

DECORATIE
Nodig ons uit en u zult verbaasd zijn over de mogelijkheden en ideeën die wij aanbieden voor alle soorten interieurs. Wij geven u graag richting en advies. Ook een muur of houten wand is te bestickeren. Zelfs bij een grove muur neemt de folie de volledige vorm van de muur aan. Indien het om een vlak gestucte muur gaat, is een wallcover uit 1 stuk mogelijk. Beide toepassingen worden volgens specifieke montagevaardigheden aangebracht. Ieder gewenst ontwerp is mogelijk. Wilt u meer privacy of puur ter verfraaing, dan zijn er meerdere mogelijkheden met het gebruik van folie. Versterk uw huisstijl, beperk inkijk of breng kleur aan in uw omgeving.

De Kleverij is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0493-688619 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf