De Jong Reclame

Industriestraat 4A, 1704 AA Heerhugowaard

Aandacht voor je bedrijf!

Bedrijven helpen om zichtbaar te worden. Dat is wat wij bij De Jong Reclame doen. Ons startpunt is altijd de ondernemer en zijn karakter. Wie of wat wil hij bereiken?
Want elke ondernemer is anders. Voor we ook maar één advies geven, gaan wij altijd in gesprek met de klant. Wat bij de een goed werkt, is geen garantie op succes bij een ander. Die persoonlijke betrokkenheid tekent ons. Wij staan voor de volle honderd procent achter onze adviezen en producten en hebben een nuchtere kijk op reclame.

Alles kan, maar niet alles werkt.

Eerlijk over effectiviteit

Altijd een eerlijk advies en een praktische invulling van het begrip ‘reclame’ hebben van De Jong Reclame gemaakt wat het nu is: een no-nonsense reclamebedrijf waar het vergroten van de aandacht voor de klant voorop staat. Of dat nou met een banner, autobelettering of gevelreclame is – elke situatie vraagt om zijn eigen oplossing. De effectiviteit daarvan staat voorop. Anders gezegd: hoe trekken we het beste de aandacht van klanten om van daaruit de omzet te vergroten? Met een aantal bedrijven werken we bij De Jong Reclame al jaren samen, en met reden: we koesteren onze relaties, en doen altijd wat we beloven.

Al 18 jaar in het vak

Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame in Heerhugowaard.

We namen het bedrijf over van onze vader, die het oprichtte in 1994. De onderneming is sindsdien gestaag gegroeid en inmiddels een bekende naam in de regio. Onze kennis van materialen, technische mogelijkheden en nieuwe vondsten is groot: we leiden medewerkers intern op. Het printen, het beletteren en het lassen van constructies gebeurt in onze eigen werkplaats. Ook de uiteindelijke bevestiging van de letters of het spandoek aan de gevel doen wij zelf; dé garantie op een feilloze afwerking.                                                     

Ook betrokken bij de regio

Bij De Jong Reclame voelen we niet alleen een grote betrokkenheid met klanten, ook verschillende sportclubs en evenementen in de omgeving kunnen rekenen op onze steun. Daarom zijn we ook aangesloten bij ‘De Waaier’: makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dat doen we vanuit een sterke drijfveer om ons succes te delen met anderen, en hen ook tot bloei te laten komen.

We genieten er echt van om mensen met elkaar in contact te brengen. Dat is voor ons meer dan alleen werk. Dat is hoe wij zijn.

De Jong Reclame: zichtbaar betrokken.

De Jong Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 072-5669223 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf