ddreklame B.V.

Blankenstraat 2, 3364 BB Sliedrecht

Wij zijn ddreklame: een (h)echt familiebedrijf met een passie voor Sign & Print!

Met ons betrokken team maken we organisaties al meer dan 40 jaar lang beter zichtbaar, vindbaar en herkenbaar. Ons full-service signbedrijf is sinds 1979 gevestigd in Sliedrecht (Zuid Holland). We staan we voor je klaar van ontwerp tot uitvoering. Hierbij staan kwaliteit en service altijd voorop!

Je kunt bij ons terecht voor inspiratie en advies over alles wat met reclame te maken heeft. Van gevel- en lichtreclame, raamfolies en autobeletteringen tot aan promotionele displays, digitale schermen en bewegwijzering op maat.

Door de jaren heen hebben we veel kennis en expertise opgebouwd in een tal aan sectoren, zoals de retail, horeca, transport, gezondheidszorg, toerisme, industrie, architectuur en (semi-)overheid. Binnen de reclamewereld zijn wij een speler van formaat. Met ons ervaren montageteam voeren wij opdrachten op locatie uit door heel Nederland, België en Duitsland.

Onze diensten & producten
Ons bedrijf verzorgt een uitgebreid pakket aan diensten en producten. Hierin denken we graag met je mee. Zo komen wij gezamenlijk tot een mooi en/of functioneel resultaat. Dit doen we door steeds opnieuw vragen te stellen. Aan jou, maar vooral ook aan onszelf. Wat kan beter? Wat is de beste oplossing voor jou als klant? Met welke producten of diensten helpen wij je nu écht?

Met een team van 25 medewerkers richten wij ons op een gedreven en professionele manier op het bedenken, produceren en monteren van functionele en decoratieve reclame-uitingen. Onze specialismen liggen in het ontwikkelen van binnenreclames, buitenreclames, voertuigreclames, bewegwijzering voor binnen en buiten en digitale signage.

Denk hierbij aan het bekleden van wanden, deuren en vloeren om onder andere de privacy, akoestiek en uitstraling van winkels, hotels en kantoorpanden te verbeteren. Ook maken wij unieke gevel- en lichtreclames in welhaast iedere vorm en formaat en zorgen we voor overzichtelijke bewegwijzering binnen en rondom jouw bedrijf. Hiervoor maken we een routeplan op maat en geven we gericht advies op locatie. Zo zorgen we er samen voor dat de vindbaarheid en herkenbaarheid van jouw organisatie verbetert. Ook voor auto- en vrachtwagenbelettering en andere promotionele reclame-uitingen (digitaal en fysiek) kun je bij ons terecht.

We produceren volgens een gedegen concept
Enerzijds met een marktgerichte benadering, anderzijds met een solide product-technische onderbouwing. Trots zijn wij om al jaren te mogen werken voor o.a. Bidfood, Profile de Fietsspecialist, IKEA, Ecostyle, en HORNBACH.

ddreklame is een door SI’BON Erkend Signbedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin of ga naar www.ddreklame.nl.

Stuur een e-mail Bel 0184-417599 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf