Cubord Signmakers

Vlambloem 52, 3068 JE Rotterdam

Wij zijn Cubord

Cubord is een Rotterdams familiebedrijf met een ‘opgestroopte mouwen’ en ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit en is sinds 1979 een belangrijke speler op het gebied van (tijdelijke) binnen en buitenreclame. Inmiddels behoren wij met ca. 50 collega’s tot de grotere signbedrijven van Nederland.

Wij helpen onze klanten om hun naam (merk, of propositie) zichtbaar te maken in de buitenruimte en in kantoor / winkelomgevingen. Wij ontwerpen, produceren en monteren bouwborden, spandoeken, gevelreclames, stickers en tal van andere producten én zorgen ervoor dat ze maximaal tot hun recht komen; monteren, plakken, neerzetten of verspreiden, we doen het allemaal.

Totaaloplosser in signing

Als totaaloplosser doen we dat snel, goed en met veel service. Tegen een concurrerende prijs. We beschikken over een professionele ontwerpstudio, productie- én montageafdeling. Volledig in eigen beheer. Ontzorgen is ons sleutelwoord. Iets dat we door duidelijke communicatie en snelle levering altijd weten te realiseren.

Cubord Signmakers is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 010-4552419 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf