Cornelissen-Reclame v.o.f.

Productiestraat 36, 4283 JM Giessen

Als je op zoek bent naar de juiste partner voor al je reclamebehoeften, dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Cornelissen-Reclame zijn we experts in alles wat met reclame te maken heeft: van drukwerk en bedrijfskleding tot autobelettering, machine- en materieelbelettering, en zelfs het ontwerpen van logo’s en websites. We hebben ook ervaring met het blinderen en tinten van auto’s en gebouwen, het wrappen van keukens, meubels en deuren, en nog veel meer!

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Met meer dan 30 jaar ervaring op onze designafdeling en meer dan 20 jaar ervaring bij onze montage-expert, kun je erop vertrouwen dat we een perfect resultaat leveren. Of je nu een heel wagenpark wilt laten beletteren of slechts één auto, wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Onze slogan, “Ontzorgen van al uw reclame”, zegt het eigenlijk al. We nemen al je zorgen uit handen en zorgen ervoor dat je reclameproject van begin tot eind soepel verloopt. Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je reclamedromen waar te maken!

* * * E X T R A   N I E U W S * * *

Cornelissen-Reclame verwelkomt nieuwe collega met meer dan 20 jaar ervaring

Giessen, Juni 2024 – Cornelissen-Reclame is superblij om aan te kondigen dat we een nieuwe collega hebben verwelkomd met meer dan 20 jaar ervaring in de reclamebranche. Met deze versterking kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met topkwaliteit reclame-oplossingen.

Janis, onze nieuwe aanwinst, heeft ruim twee decennia aan ervaring en expertise in de reclame-industrie. Zijn uitgebreide kennis en vaardigheden maken hem een enorme aanwinst voor ons team. We kijken ernaar uit om met Janis samen te werken en nog meer succes te boeken.

“Het is fantastisch om Janis bij ons team te hebben,” zeggen Stan en Marieke Cornelissen, de oprichters en eigenaren van Cornelissen-Reclame. “Ons familiebedrijf bestaat sinds vorig jaar al 15 jaar en met de komst van Janis kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Zijn ervaring en bewezen trackrecord in de reclamebranche zullen ons helpen om onze positie als marktleider verder te versterken.”

Bij Cornelissen-Reclame zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige reclame-oplossingen en uitstekende service aan onze klanten. Of het nu gaat om drukwerk, autobelettering, bedrijfskleding, website-ontwerpen, of andere reclame-uitingen, wij hebben de expertise in huis om elk project tot een succes te maken.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bezoek dan onze vernieuwde website www.cornelissen-reclame.nl of neem contact op via WhatsApp of telefoon op 0183 513 854.

Kom snel langs en ontdek hoe Cornelissen-Reclame jouw ideale partner kan zijn voor alle reclamebehoeften!

 

Stuur een e-mail Bel 0183-513854 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf