COM Creative

Nieuwland Parc 309E, 2952 DD Alblasserdam

We zijn ooit begonnen als maker van lichtmastreclames. Nu, meer dan dertig jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het terrein van buitenreclame, bewegwijzering en signing in Nederland. Een bedrijf met gedreven medewerkers die vanuit hun eigen specialisme meewerken aan een goed eindproduct: uw signing op straat, in- of aan uw bedrijfspand of op uw bedrijfsauto’s.

Binnen- en buiten reclame wordt steeds geavanceerder. Mooier ook. We staan er al lang niet meer bij stil dat dit wordt bedacht, ontworpen en gemaakt. Door specialisten die van binnen- en buitenreclame hun beroep en hun passie hebben gemaakt. Als u op zoek bent naar een ervaren partner die uw bedrijf ook zo professioneel profileert, bent u bij ons aan het juiste adres.

Nog een specialisme: Clipso
Clipso is een universeel systeem dat bestaat uit een frame met een doek dat pasklaar wordt gemaakt en ultra strak tegen een plafond of wand wordt geplaatst. Het doek bedekt lelijke plekken en oneffenheden. Het lichtdoorlatend Clipso materiaal is bijzonder geschikt voor led verlichte wanden en plafonds. Met Clipso leveren wij meestal specialistische oplossingen. Bijvoorbeeld een led verlichte wand die rondloopt, zowel hol als bol. Simpel, naadloos en uit één stuk. Ook 3D freesletters op een led verlichte wand zijn voor ons geen probleem.
Heeft u een akoestische uitdaging in een vergaderkamer, werkruimte of kantoortuin? Ook daarvoor biedt Clipso diverse oplossingen.

COM Creative is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 088-8885999 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf