CD Reclame

Doesburgseweg 19, 6902 PL Zevenaar

Even voorstellen:

Wij zijn CD-Reclame. Al sinds 1986 een landelijk opererend bedrijf, goed in het zichtbaar maken van uw onderneming. We zijn dus al meer dan 35 jaar een stabiele factor op het gebied van lichtreclame, gevelreclame, autobelettering, binnen– en buitenreclame, huisstijl ontwerpen, drukwerk en nog veel meer.

Gedreven door kennis, passie en liefde voor het vak, maken wij met een betrokken en enthousiast jong team de mooiste reclame uitingen werkelijkheid. Wij staan dagelijks voor u klaar. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Wij bieden onze klanten een full service. Van het ontwerp tot aan de ontwikkeling en de montage van uw reclame, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het periodieke onderhoud (Service & Onderhoud) kunt u overlaten aan onze monteurs. Kortom, u heeft alle reclamezaken onder één dak.

Door te luisteren naar de wensen van onze klanten stellen wij ons reclamepakket samen. Wij proberen een breed pakket aan te bieden van kwalitatief goede producten. Ook het verlenen van een goede service is een van onze drijfveren. Door voortdurend te investeren in kennis, machines en software kunnen we steeds meer uitdagingen aan en zijn we ook in staat om een zeer uitgebreid pakket aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om ook in de toekomst een belangrijke speler op gebied van binnen- en buiten reclame te blijven.

Veilig werken conform de ARBO-richtlijnen staat voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma en andere benodigde certificaten. Wij werken onderandere met watergedragen inkten en kunnen onze klanten ook voorzien met groene producten en diensten waar steeds meer vraag naar is.

CD Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.
Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Waarom kiest u voor CD-Reclame?

– Alles onder één dak
– Meer dan 35 jaar ervaring
– Persoonlijk en heldere communicatie
– Korte levertijden
– Service, montage én onderhoud
– Gepassioneerd
– 90% productie in eigen huis
– Ook voor drukwerk
– Van kleine tot grote opdrachten

Stuur een e-mail Bel 0316-334050 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf