Cas Sign

Zandbreeweg 12b, 7577 BZ Oldenzaal

Bij Cas Sign denken we graag mee met de reclame-uitingen of signing waar u naar op zoek bent. Zoekt u een mooie print op een wand in een kantoor of andere ruimte, wilt u warmtewerende folie op uw autoruiten of kantoorramen, heeft u een pakkende belettering nodig op voertuigen, zoekt u een complete carwrap, bedrukte kleding of andere uitingen, dan komen wij graag met u in contact.
Sinds 2005 zijn wij gegroeid tot de signspecialist die we nu zijn. Van begin tot eind (ontwerp tot uitvoering) kunnen wij alles in eigen beheer voor u realiseren.

Wij beschikken over nieuwe machines waarmee wij onze beletteringen, carwraps, stickers en andere uitingen zelf kunnen printen en snijden. Hierdoor hebben wij continu zelf toezicht op de kwaliteit van onze producten en diensten en staan wij achter dat wat wij als eindproduct afleveren.

Sinds 1 maart 2019 zijn wij als Erkend Signbedrijf aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende signbedrijven. Hier zijn wij trots op en met dezelfde trots werken wij graag aan de opdrachten die wij krijgen.

Stuur een e-mail Bel 0541-723107 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf